Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Toimiva hevonen - näin onnistut

Tuotekoodi: toihe
32,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Hevonen ei mene traileriin ja jännittyy, kun näkee eläinlääkärin. Miksi?

Hevosharrastus helpottuu, kun tunnet hevosen käyttäytymistä ja oppimista.  


Toimiva hevonen on kirja kaikille hevosharrastajille. Kirjassa on helppoja vinkkejä, joita jokainen hevosharrastuksen aloittavakin pystyy toteuttamaan ratsastuskouluhevosen kanssa. Kokeneelle hevosihmiselle kirja tarjoaa koulutussovelluksia, joiden avulla voi ratkoa yleisiä haasteita, kuten kengitys-, pistämis- ja lastausongelmaa. Saat myös vinkkejä hevosen kouluttamiseksi suhtautumaan rohkeammin ja luottavaisemmin asioihin.

Tässä käytännönläheisessä, monipuolisesti kuvitetussa kirjassa esitellään ytimekkäästi olennaiset asiat hevosesta:

− eleet ja ilmeet
− normaali ja poikkeava käyttäytyminen
− kivun tunnistaminen
− kuinka hevosen oppiminen ja muisti toimivat

Mukana on kiinnostavaa tutkimustietoa hevosen käyttäytymisestä, oppimisesta ja kouluttamisesta. Myös tutkijat itse pääsevät ääneen! Haastatteluissa puheenvuoron saavat mm. hevosen kivusta lukuisia tutkimuksia tehnyt eläinlääkäri ja hevosortopedi Sue Dyson ja hevosen käyttäytymistä ja kognitiota tutkiva Martine Hausberger. Suomalaisen hevosen hammaskivusta kertoo ELL Jaana Pehkonen, hevoselle hyvästä liikunnasta dosentti Seppo Hyyppä ja hevosen kehityksestä dosentti Markku Niskanen.

Palkintojen käyttäminen kouluttamisessa on tutkitusti tehokasta. Käytännönläheiset vinkit auttavat ottamaan palkitsemisen mukaan hevosen elämään ja välttämään siihen liittyvät yleisimmät ongelmat.

197 sivua, 19 x 23 cm, nidottu

Toimiva hevonen - näin onnistut

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei