Tervetuloa!

0 tuotetta.

Toimitusehdot

Toimituskulut ja -tavat

Toimitustavaksi voit valita noudon Postista tai Joustavasti-palvelun, jolloin Postista otetaan yhteyttä ja sovitaan aika, jolloin lähteyksen voi tuoda, ja tuo lähetyksen kotiisi.

HUOM! Ulkomaan toimituksissa sovimme lähetyskulut erikseen!

 

Palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaisesti voit tutustua tuotteisiin rauhassa kotona kahden viikon eli 14 vuorokauden ajan tilauksen saapumisesta.

Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä kunnossa ja myyntikelpoinen. Palautamme maksetun summan 30 vrk kuluessa.

Palautuksen postikulut maksaa ostaja, uuden tuotteen lähettämisen postikulut maksaa Koirakoulu Visio. 

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Koirakoulu Visio toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.


Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy

Y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puh. 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Klarna-laskulla tai Klarna Tili -osamaksulla

Lasku- ja osamaksukauppa on ulkoistettu Klarnalle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että me toimitamme tuotteet tai osallistumisvahvistuksen koulutukseemme ja Klarna hoitaa laskutukseen liittyvät asiat. Sinulla on kuitenkin luonnollisesti normaali 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus.
Valitessasi laskun tai osamaksun lähetämme laskun sähköpostitse tai postitse. Laskun maksun voit hoitaa meiltä saamallasi laskulla, Klarna-tilille ostaessasi saat uuden laskun Klarnalta.

Tilauksesi vahvistamiseksi Klarna tarvitsee henkilötunnuksesi, jonka avulla henkilötietosi tarkistetaan. Saat vahvistuksen noin sekunnin kuluessa. Laskun yhteydessä saat vähintään 14 päivää maksuaikaa. Jos haluat muuttaa laskun osamaksuksi, voit maksaa vähemmän kuin mitä laskun loppusummaan on merkitty. Huomaa kuitenkin, että laskussa on mainittu minimisumma, joka täytyy maksaa.


Joskus voi olla kätevää maksaa laskut omassa tahdissa. Tämän vuoksi Klarnan osamaksupalvelulla, Klarna Tilillä maksaessa voit itse valita, kuinka paljon lyhennät laskuasi kuukausittain. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistyvät samalle tilille ja kuukausilaskulle. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit yhdistää niin monta tilausta kuin haluat yhdelle kuukausilaskulle. Tili luodaan sinulle automaattisesti ensimmäisen tiliostoksen yhteydessä.


 Näin ostat Klarna-tilille
1. Oston teet henkilötunnustasi käyttämällä. Tilauksen lopussa Klarna tarkistaa henkilötietosi ja hyväksyy tilauksen, mikä kestää yhteensä noin sekunnin.
2. Muutaman päivän sisällä me lähetämme tilaamasi tuotteet tai osallistumisvahvistuksen koulutukseemme ja Klarna lähettää tilisopimuksen. Allekirjoita sopimus ja lähetä se palautuskirjekuoressa Klarnaan. Tämä sinun tarvitsee tehdä ainoastaan ensimmäisen Klarna Tili ostoksesi yhteydessä.
3. Klarna lähettää sinulle sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ensimmäisen tililaskusi. Tämä taytyy maksaa ennen seuraavan kuun loppua (esim. tammikuussa tekemäsi ostokset tulee maksaa helmikuun lopussa). Tämän jälkeen saat Klarnalta kuukausittain tililaskun, joka tulee maksaa aina kuluvan kuukauden lopussa.
Jos olet käyttänyt Klarna Tiliä useammassa eri kaupassa, yhdistyvät kaikki ostokset samalle laskulle.
Haluatko maksaa koko velkasi kerralla? Tämä onnistuu. Maksettuasi laskun koko loppusumman kerralla tilisi sulkeutuu automaattisesti.
Kuukausierää pienentääksesi sinun tarvitsee ainoastaan maksaa vähemmän. Pienin mahdollinen summa löytyy laskustasi.

Lisätietoja asiasta löydät Klarnan sivuilta >>