Kuulokoirakoulutus

75,00 €
Varastossa
SKU
kuulok

Kuulokoira koulutetaan reagoimaan sen omistajalle tärkeisiin ääniin, joita tämä itse ei voi kuulla. Koira ilmaisee äänet omistajalleen tassulla koskettamalla tai tönäisemällä kuonolla. Tämän jälkeen koira vie omistajansa äänilähteen luo. Tavallisimpia koirien ilmaisemia ääniä ovat puhelin, palohälytin, ovikello ja herätyskello.

Kuulokoira on monipuolinen apu, joka toimii sekä sisällä että ulkona. Kuulokoirasta on hyötyä sekä huonokuuloiselle että kuurolle. Kuulokoira parantaa monin tavoin omistajansa elämänlaatua ja lisää myös tunnetta oman elämän hallinnasta. Koirasta on apua arkipäivän kuulemisongelmiin, mutta toisaalta koira helpottaa kuulovamman aiheuttamaa eristäytymistä. Koira tuo myönteisiä kokemuksia ja tuntemuksia omistajalleen, sillä sen kanssa voi olla vuorovaikutussuhteessa; antaa ja saada, opettaa ja oppia. Koira edistää sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia mm. viemällä omistajansa säännöllisesti ulkoilemaan.

Voit myös hakea tukea koulutukseen www.koiratukena.fi

Kouluttaja:
Sari Paavilainen
eläintenkouluttaja 2010
Kuulo- ja tukikoirat ry:n kouluttaja 

 

Paikka:
Penttiläntie 205 05200 RAJAMÄKI
- koulutusta myös muualla Suomessa, jolloin veloitetaan matkakulut 

 

Hinta:
75 eur/h (sis. alv 24%) 

 

Kesto:
Tarpeen mukaan.
Koulutuksen kokonaiskesto riippuu siitä, miten itsenäisesti koiran omistaja pystyy itse kouluttamaan tapaamisten välillä. 

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kuulokoirakoulutus
Arvosana