Yleisiä ohjeita

POISSAOLOT

Kun olet estynyt olemasta läsnä kurssitunnilla, ilmoita poissaolostasi lomakkeella, jonka löydät täältä >>.  Ilmoitus on tehtävä viimeistään viikon kuluttua poissaolosta ja vähintään vuorokautta ennen korvaustunnille osallistumista. Oikeuden korvaustuntiin saat tämän ilmoituksen kautta.

Kurssipäivän aikana ilmenevät äkilliset poissaolot saat parhaiten välitettyä kouluttajalle laittamalla tekstiviestin myymälään: p. 050 551 3307, mutta huomaa, että lomake tulee silti täyttää, jotta saat korvausoikeuden. Korvausoikeus on voimassa 6 kk kurssin päättymisestä. 

 

KORVAUSTUNNIT

Korvaustunnit ovat yleensä ryhmäkoulutusta eikä tunnilla välttämättä voida tehdä harrastuslajeihin liittyviä erikoistehtäviä, mutta lajeja tukevia perustaitoja voi aina harjoitella. Voit esittää toiveita oman treenisi sisältöön korvaustunnin kouluttajalle.

Korvaustunnit pidetään Vision toimitiloissa (tai hallin pihalla). Korvaustunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Korvaustuntien ajankohdat

  • Korvaustunti maanantaisin klo 20 Hyvinkäällä / Vaihtuva kouluttaja
  • Korvaustunti lauantaisin klo 10 Hyvinkäällä / Vaihtuva kouluttaja
  • Leikkikoulu pikkupennuille (alle 10kg, alle 4kk) torstaisin klo 18.00
  • Näyttelytreenit torstaisin klo 20.15 / Ilona

Näyttelytreenien poikkeusaikataulut täällä

Leikkikoulun poikkeusaikataulut täällä

 

TOIMITILAOHJEET

Saapuminen

Osoite: Ruskakatu 3, 05810 Hyvinkää

Karttalinkkihttps://goo.gl/maps/DtiBpUZXCPJSHsU16

Parkkeeraathan autosi Vision pihaan Ruskakatu 3 - ei naapuritonteille. Älä myöskään käytä naapuriemme pihoja pissattamiseen ja kerää koirasi jätökset huolellisesti pois kaikkialta hallin ympäristöstä.

Sisäänkäynti on myymälän ovesta, joka sijaitsee hallin oikeanpuoleisen pitkän sivun perällä.  Odota tunnin alkua myymälässä, kouluttajamme noutaa sinut oikeaan aikaan ja paikkaan. Myymälämme palvelee sinua ma-pe 10-21 ja la-su 10-18 ja siellä on aina kahvia ja teetä tarjolla aamusta iltaan.

Koulutustiloissa ollaan sisäkengissä tai sukkasillaan.

Sotkusakko

Koko hallissa on käytössä 25 € sotkusakko. Välttääksesi maksun muista käyttää koirasi riittävän usein ulkona, tarvittaessa myös kesken kurssitunnin. Suosittelemme myös pöksyjen tai urosvyön käyttöä, jos koirallasi on taipumusta esim. merkkailuun. Sotkusakosta lisätietoa täällä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Puh. 0456 391 396
Sähköposti: asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com
https://www.facebook.com/koirakouluvisio/ (Facebook-viestillä tavoitat hyvin!)

Liity Facebook-ryhmään Koirakoulu Visio | Sisäpiiri täältä
Liity Facebook-ryhmään Visio | Leikkikoulu pennuille täältä!