Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Korvauskäytäntö

KORVAUSKÄYTÄNTÖ

Kun olet estynyt olemasta läsnä kurssitunnilla, ilmoita poissaolostasi lomakkeella, jonka löydät täältä >>.  Ilmoitus on tehtävä viimeistään viikon kuluttua poissaolosta ja vähintään vuorokautta ennen korvaustunnille osallistumista. Oikeuden korvaustuntiin saat tämän ilmoituksen kautta.  

Kurssipäivän aikana ilmenevät poissaolot saat parhaiten viestitettyä kouluttajalle tekstiviestinä myymälään: p. 050 551 3307, mutta huomaa, että lomake tulee silti täyttää, jotta saat korvausoikeuden.

 

Korvausoikeus on voimassa 6 kk kurssin päättymisestä (+ mahdollinen koronan takia tullut siirtymä). 

Korvaustunnit ovat yleensä ryhmäkoulutusta eikä tunnilla välttämättä voida tehdä harrastuslajeihin liittyviä erikoistehtäviä, mutta lajeja tukevia perustaitoja voi aina harjoitella. Voit esittää toiveita oman treenisi sisältöön korvaustunnin kouluttajalle.

Korvausmahdollisuudet, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen:

- Korvaustunti maanantaisin klo 20 Hyvinkäällä / Vaihtuva kouluttaja
- Korvaustunti torstaisin klo 16 Hyvinkäällä / Vaihtuva kouluttaja 
- Korvaustunti lauantaisin klo 10 Hyvinkäällä / Vaihtuva kouluttaja

- Leikkikoulu (vain pennut) HUOM! Tauolla toistaiseksi !

- Näyttelytreenit to klo 20.15 / Ilona

Kaikki korvaustunnit pidetään Vision toimitiloissa (tai hallin pihalla). 

 

TOIMITILAOHJEET

Hallissamme koulutustiloissa ollaan sisäkengissä tai sukkasillaan. Koko hallissa on käytössä 25 € sotkusakko. Välttääksesi maksun muista käyttää koirasi riittävän usein ulkona, tarvittaessa myös kesken kurssitunnin. Suosittelemme myös pöksyjen tai urosvyön käyttöä, jos koirallasi on taipumusta esim. merkkailuun. Sotkusakosta lisätietoa täällä.

 

Osoite: Ruskakatu 3, 05810 Hyvinkää
Parkkeeraathan autosi Vision pihaan Ruskakatu 3 - ei naapuritonteille. Älä myöskään käytä naapuriemme pihoja pissattamiseen ja kerää koirasi jätökset huolellisesti pois kaikkialta hallin ympäristöstä.

Sisäänkäynti on myymälän ovaesta, joka sijaitsee hallin oikeanpuoleisen pitkän sivun perällä.  Odota tunnin alkua myymälässä, kouluttajamme noutaa sinut oikeaan aikaan ja paikkaan sieltä. Myymälämme palvelee sinua ma-pe 10-21 ja la-su 10-18 ja siellä on aina kahvia ja teetä tarjolla aamusta iltaan.Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Puh. 0456 391 396
Sähköposti: asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com
https://www.facebook.com/koirakouluvisio/ (Facebook-viestillä tavoitat hyvin!)

Leikkikoulun poikkeusaikataulut täällä
Näyttelytreenien poikkeusaikataulut täällä

 

Liity Facebook-ryhmään Koirakoulu Visio | Sisäpiiri täältä
Liity Facebook-ryhmään Visio | Leikkikoulu pennuille täältä!

 

KORONAOHJEISTUS


Vallitsevan koronatilanteen vuoksi noudatamme kaikissa koulutuksissamme alla olevia ohjeita:
1) Jos sinulla on mitään lieviäkään koronavirustartuntaan viittaavia oireita on tärkeää, että menet koronatestiin ja pysyttelet kotona, kunnes saat testituloksen.
2) Hallissamme on maskipakko. Laitathan maskin puhtain käsin naamallesi jo ennen kuin tulet halliimme sisään. Jos unohdat maskin, niin voit ostaa niitä meiltä (1 €/kpl).
3) Pidäthän vähintään 2 m turvavälin muihin osallistujiin koko ajan. Huomioi tämä myös kaikissa sisääntulo- ja hallista poistumistilanteissa!
4) On parasta, että koulutustilassa on mahdollisimman vähän ihmisiä yhtä aikaa tartuntariskin pienentämiseksi. Kouluttaja tekee päätöksen ketkä koirakot ja missä järjestyksessä aloittavat treenit, jos paikalle tulee useita koirakoita. Järjestys ja vuorot sovitaan aina erikseen tapauskohtaisesti. Myös muiden perheenjäsenten osallistumisesta tunneille tulee sopia kouluttajan kanssa.