Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Rukka Anticamo Vest huomioliivi oranssi

Tuotekoodi: rukka camo
34,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus


Rukka Anticamo -huomioliivi on vartalonmyötäinen malli, joka ei kahise liikkeessä. Liivi on tehty kestävästä materiaalista ja siinä on näkyvästi heijastavia elementtejä sekä kirkas väri. Huomioliivi on kevyt ja miellyttävä käytössä.


Rukka Anticamo Vest huomioliivi oranssi

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

34,90 €

Yksityiskohdat

Haluatko erottua maastosta? Huippulaadukas Rukka Petsin huomioliivi on suunniteltu erityisesti urheilu- ja metsästyskäyttöön. Erittäin kestävästä ja äänettömästä materiaalista valmistetun liivin etuosa suojaa koiran rintaa ja mahanalustaa raapivilta elementeiltä. Joustavasta materiaalista valmistetut osat liivin edessä joustavat koiran liikkuessa ja koiran on mukava juosta haastavassakin maastossa. Rukka on suunnitellut koirallesi huomioliivin, joka on kevyt, miellyttävä ja kestävä. Tämän huomioliivin avulla koirasi erottuu maastosta säällä kuin säällä.


Liivi on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Vetoketjun ansiosta huomioliivi on helppo pukea ja riisua. Vetoketju on suojattu tukevalla ja leveällä kangaslistalla, jossa on vahva tarranauhakiinnitys. Konepesun kestävä liivi kuivuu hetkessä ja se on helppo pakata pieneen tilaan. Liiviin on valittu vain todella laadukkaita materiaaleja. Sen pinta on kestävää ja joustavaa polyesteriä, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.


Joustava materiaali kestää hyvin käyttöä ja liivi tuntuu miellyttävältä päällä. Vartalonmyötäinen malli takaa ettei liivi tartu kiinni haastavassakaan maastossa. Painonapit vetoketjulistan molemmissa päissä varmistavat, että lista pysyy paikoillaan kovassakin vauhdissa. Huomioliivi on saatavilla koosta XS aina kokoon L asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikoiman. Taulukossa olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.


Turvallisuus ennen kaikkea! Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Kirkasvärisessä liivissä on useita näkyvästi aseteltuja heijastinnauhoja ja paikka omistajan yhteystiedoille.

 

Koot:
XS
S
M
L


Mittausohjeet:
>>

Lisätiedot

Toimipaikka Ei