Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

WEB: Tero Väänänen Peltojälki

Tuotekoodi: WEBtvpj
39,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Tero Väänäsen Peltojälkipäivät starttaavat Teron pitämällä webinaarilla! Tero luennoi näkemyksistään pitkän käytännön kokemuksensa pohjalta peltojäljen kouluttamisesta ja koulutuksen sudenkuopista. Webinaarin kesto on 2-3 tuntia riippuen osallistujien aktiivisuudesta.


Peltojälkipäivien varsinaiset treenipäivät järjestetään la-su 30.10.-1.11.2020. Pelto sijaitsee vastapäätä Vision hallia ja autot tuleekin jättää Vision pihalle parkkiin. Päivän ohjelmasta enemmän tekstissä alla. Treeneissä keskitytään yksilöllisesti jokaiseen koiraan sen tarpeiden ja haasteiden pohjalta. Peltojälkipäiville voivat osallistua kaikentasoiset koirakot! Katso treenipäivien aikataulut ja yksityiskohdat täältä:
https://www.koirakouluvisio.com/tero-vaananen-peltojalkipaivat.html


Kouluttajasta


Tero työskentelee tällä hetkellä koiratoiminnan kouluttajana yksityisellä sektorilla toiminimellä D-Scent Dog. Viimeiset kolme vuotta hän on työskennellyt pääsääntöisesti räjähdekoiraprojekteissa eri puolilla maailmaa. Työhön kuuluu myös suojelun, jäljestyksen, henkilö- ja pelastusetsinnän kouluttamista. Vuosina 1990-2017 hän työskenteli Rajavartiolaitoksessa yhteensä viiden partio- ja erikoisetsintäkoiran ohjaajana ja toimi useiden vuosien ajan kouluttajana Rajavartiolaitoksen koiranohjaajan kursseilla. Vuonna 2014 hän pätevöityi EU:n rajaturvallisuusvirasto Frontexin canine team instructoriksi, ja sen jälkeen hän on ollut kouluttajana Frontexin kansallisilla koiranohjaajan kursseilla Euroopassa. Suomessa hän on harrastanut metsä- ja FH-jälkeä, hakua ja suojelua neljän eri koiran kanssa. Hän voitti spn Finnenstrand Afran kanssa SPL jälkimestaruuden vuonna 2007 ja oli pronssilla IPO-FH SM kilpailuissa vuonna 2008. Tällä hetkellä Terolla on kasvamassa viiden kuukauden ikäinen malinoispentu Holly, jonka kanssa on tavoitteena harrastaa PK-lajeja.TULEVAT WEBINAARIT:


Aika: to 29.10.2020 klo 18.00
Kesto: 2-3 h
Luennoitsija: Tero Väänänen
Webinaarin loppuun on varattu aikaa kuulijoiden kysymyksille.OHJEET WEBINAARIIN!

Voit katsella webinaarin miltä tahansa laitteelta: tietokone, tabletti tai puhelin. Suosittelemme tietokonetta, koska isommalta ruudulta näet esitysmateriaalin selkeämmin. 


Selaimista hyvin toimivat ainakin Chrome ja Firefox, mobiililaitteilla Safari. Explorer ja Edge -selaimet eivät toimi palvelussa oikein. Suosittelemme myös käyttämään kuulokkeita, mutta luennoitsijan äänen pitäisi kuulua ilmankin.


Saat osallistumislinkin webinaariin sähköpostitse noin puoli tuntia ennen luennon alkua.

WEB: Tero Väänänen Peltojälki

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei