Tractive Motion lemmikin aktiivisuusseurantalaite

Tarjoushinta 49,00 € Normaalihinta 75,00 €
Varastossa
SKU
Tractive motion

Tractive Motion -laitteen avulla voit seurata lemmikkisi aktiivisuutta kellon ympäri. Kevyt (paino vain 7 grammaa) laite kiinnitetään lemmikin kaulapantaan ja sen keräämät tiedot siirretään helposti ja langattomasti mobiililaitteeseen. Laite auttaa sinua tuntemaan paremmin lemmikkisi käyttäytymistä eri vuorokaudenaikoina ja oivaltamaan valon ja lämpötilan vaikutuksia aktiivisuuteen. Tractive Motionin avulla huomaat mahdollisen tarpeen virikkeistää ja aktivoida lemmikkiäsi enemmän. Activity Tractive Motion -laite on täysin vesitiivis, joten sitä voidaan käyttää myös ulkona. 

Tiedot Tractive Motion -laitteesta älylaitteeseen tapahtuu bluetooth -yhteyden kautta. Activity Tractive Motion vaatii toimiakseen Bluetooth® Smart Ready -laitteen sekä ilmaisen Tractive-sovelluksen lataamisen. Laite toimii akulla, joka ladataan usb-liitännän kautta. Akun kesto on noin 1 viikko. 

Tuotteella on 24 kuukauden takuu, joka alkaa ostopäivästä. Tänä aikana Tractive vastaa kaikista laitteen vioista ja ongelmista, lukuun ottamatta akun vikoja, ohjeiden vastaisesta käytöstä aiheutuvia ongelmia tai vikoja, jotka johtuvat esimerkiksi laitteen tiputtamisesta tai laitteen saamista iskuista. 

Katso havainnollistava video tuotteen käytöstä! 

Keskeiset ominaisuudet: 

- Erittäin kevyt ja pienikokoinen (paino vain 7 grammaa)
- Akun kesto n. viikko
- Korkearesoluution näyttö
- Langaton synkronointi bluetoothin kautta
- Täysin vesitiivis
- Lämpötila-, liike- ja valoanturit
- Aktiivisuuden seuranta 24/7
- Yksityiskohtaiset tiedot lemmikin aktiivisuudesta
- Koko: 51 x 15 x 9 mm
- Ilmaiset Windows-, iOS- ja Android-sovellukset

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tractive Motion lemmikin aktiivisuusseurantalaite
Arvosana