Kana Collection Tartten tilaa!! -talutinputki

19,90 €
Varastossa
SKU
KCTT-Talutinputki

Kana Collection Tartten Tilaa!! -tuubi kertoo vastaantulijalle selkeää viestiä tilan tarpeesta. Tuubi on 40 cm pitkä kankainen putkilo ja sen molemmisa sivuissa on loistavat heijastimet antaen näkyvyyttä ja turvaa hämärässä. Tuubi pujotetaan taluttimen päälle. 

Kana Collection -mallisto on kivannäköinen, laadukas, ergonominen eikä sen valmistamiseen ole käytetty eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet ovat konepestäviä.

 

 

Sarjakuvataitelija Milla Paloniemi ja koiranvarustekuningatar, juontaja ja artisti Kana Alanen ovat suunnitelleet yhteisen koiranvarustemalliston Tartten tilaa!! Kiroileva Siili auttaa ihmisiä ymmärtämään, että keltaisella varustetut koirat tarvitsevat syystä tai toisesta tilaa ohituksiin. Koirat ovat ujoja, arkoja tai ne eivät syystä tai toisesta halua toista koiraa - tai ihmistäkään - kovin lähelle. Koirien ohitusongelma on yleisin käytöspulma, joka johtuu usein kolmesta syystä:

- Hihnassa kulkevat koirat eivät pysty kommunikoimaan normaalisti: koirien kielellä on kohteliasta ensin viestittää elekielellä, että olen vaaraton. Tämä tarkoittaa aikaa rauhoittaville signaaleille (esim. maan haistelu, katseen, selän tai kyljen kääntäminen) ja riittävää etäisyyttä toiseen koiraan, jotta koirilla on mahdollisuus kohteliaaseen käyttäytymiseen. Koirien kielellä on todella epäkohteliasta lähestyä suoraan kohti.

- Sosiaalistaminen on puutteellista: koirilla on huonoja kokemuksia muista koirista. Huono kokemus voi syntyä jo tilanteessa, missä ihmisen mielestä ei ole mitään pelättävää. Riittää siis, että pentu pelästyy. Mitään ei tarvitse tapahtua. Aina näitä tilanteita ei omistaja välttämättä edes huomaa. Pennut harvoin oireilevat, ongelmat alkavat näkyä koiran aikuistuessa.

- Koulutus ohitustilanteisiin on kesken.

 

Tutustu ilmaisiin artikkeleihimme:
Kontakti - tapakasvatuksen ja tottelevaisuuden perusta >>
Hienosti hihnassa >>

Live- ja verkkokurssi:
Ohituskoulu >>

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kana Collection Tartten tilaa!! -talutinputki