Trixie Roly Poly -aktivointipallo

9,90 €
Varastossa
SKU
34951

Aktivointilelu Trixie Roly Poly parantaa koiran kykyä ratkaista erilaisia tehtäviä. Niistä suoriutuminen on koirille hyvin innostavaa, sillä koirat tekevät mielellään töitä ruokansa eteen. Nirsokin koira voi syödä saman kuivaruoan aktivointilelusta, mikä jäisi ruokakupista syömättä. Itsenäinen ongelmanratkaisu ja onnistuminen voi lisätä myös aran koiran itsetuntoa.

Roly Poly -aktivointilelussa on eri vaikeusasteita. Aloita lelun käyttäminen sen helpoimmasta tasosta, jotta koira saa palkinnon pienestäkin yrityksestä.

Jos koira ei ole tottunut pelaamaan aktivointipelejä, niin jätä ensimmäisillä kerroilla levyt vielä kokonaan pois, jotta koira onnistuu saamaan herkut helposti ulos pallosta. Kun koira tajuaa miten nameja saa, niin ala vähitellen lisätä reikälevyjä yksi kerrallaan. Vaihtamalla levyjä ja niiden sijaintia saat muutettua pelin haastavuutta. Lelun mukana tulee neljä eri reikälevyä, joissa on eri määrä namiaukkoja. Aktivointipallon halkaisija on 13 cm.

Koira voi töniä lelua tassulla tai kuonolla, jolloin herkut tippuvat sen pohjasta. Aktivointilelu on myös helppo täyttää, koska sen saa kokonaan avattua. Älä kuitenkaan jätä tyhjää aktivointilelua lojumaan lattioille, vaan pelin tulisi aina loppua positiivisesti. Näin koiran mielenkiinto säilyy pelaamiseen jatkossakin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Trixie Roly Poly -aktivointipallo
Arvosana