Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

LIVE | Viretilan hallinta arjessa

Tuotekoodi: VTha
249,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Onko koirasi vaikea rentoutua, kun muita koiria on läsnä? Haukkuuko koirasi vastaantulijoita? Vievätkö ympäristön ärsykkeet koirasi huomion lenkillä? Onko koirallasi taipumusta hermostua, jos toinen koira tulee liian lähelle?


Pystyykö metsässä vapaana oleva koirasi hillitsemään itsensä, kun se näkee liikkuvan kohteen - moottoripyörän, lentokoneen, peuran jäniksen tai muun metsäneläimen - vai säntääkö se omistajan pyyntöjä kuulematta perään? Miten saada koira hillitsemään itsensä tarvittaessa, mutta säntäämään perään luvan saatuaan? Miten hallita voimakasta perimän sanelemaa käyttäytymistä?


Rentous pitää koiran haitallisen stressitason matalalla, joka taas tekee hyvää terveydelle.
Viretilan laskun hallitseminen arjeissa helpottaa koiran hallintaa. 


 


Asiakaspalaute: "Kiitos kurssista, oli ihan älyttömän hyvä, mielenkiintoinen ja hyödyllinen!"  Marjo


 


Viretilan hallinta -kurssilla yhdistetään Istuva härkä -kurssin (rentoutusharjoituksia) ja Hallinnassa hihnatta -kurssin anteja. Kurssi on tarkoitettu niin yli-innokkaille teini-ikäisille ja häiriöherkille kotikoirille. 


Kurssi sopii koirille, joilla on ongelmia säädellä viretasoaan eli kuumua liikaa, joka vaikeuttaa hallintaa tai aiheuttaa epätäsmällisyyttä liikkeiden tekoon. Teemme harjoituksia koiran tason mukaan ja muunnamme harjoituksia omaan lajiin sopivaksi.


Saat työkaluja, joiden avulla koirasi oppii säätelemään omaa virettään, ja saamaan hallintaa parannettua haastavissakin tilanteissa.  


  


Viretason hallinta arjessa
Kun koira reagoi arkielämässä automaattisesti ohjaajan toivomalla tavalla erilaisiin häiriöihin, jolloin ohjaaja voi rentoutua lenkillä jatkuvan ympäristön tarkkailun sijaan. 


Kurssin tavoitteet arkikäytöksissä:
- parantaa koiran kontaktia ohjaajaan ympäristöissä, jotka helposti vievät koiran huomion
- hallita koiran käytöstä vaativissa tilanteissa (esim. karkuun säntäävä jänis)
- antaa ohjaajille apukeinoja remmissä räyhäävien koirien hallitsemiseksi (kts. myös Ohituskoulu)


 


vire


 


Asiakaspalaute: Vilkas flattinarttu Räkkä kävi Istuva härkä -kurssin syksyllä 2014 alle vuoden iässä. Kurssin jälkeen omistaja Noora kuvailee: "Räkälle meni kyllä Istuva härkä selkäytimeen.  Kanssatreenaajien ilmeet on hallilla aina näkemisen arvoiset, kun Räkkä täysiltä kierroksilta pistetään kyljelle, ja se makaakin siinä sitten rauhassa" 


Asiakaspalaute: "Puhti, tuo muiden koirien luokse pyrkivä irlanninsusikoira on tehnyt ”Hallinnassa hihnatta” -kurssin jälkeen ensimmäiset onnistuneet luoksetulot koirahäiriössä. Olen pitänyt sitä metsäteillä, joilla usein liikkuu muitakin koiria, pitkässä liinassa ja kutsunut luokse heti, kun koira tulee näköpiiriin ja palkannut niin kauan kuin koira on näköpiirissä. Jokainen on onnistunut täysin ilman remmin/liinan apua. Viimeisin kontakti tuli jopa niin, että Puhti teki ratkaisun itse, ilman kutsua, kun lähdin itse kävelemään poispäin.


Toki ymmärrän ja tiedostan, että töitä on tehtävä paljon ja tämä ei toimi vielä, jos Puhti ehtii reagoida koiraan ennen minua tai, jos koira ehtii liian lähelle mutta olen päässyt tässä alkuun ja uskon vahvasti, että tulemme edelleen edistymään. Treeni on myös muuttunut ihan eri tavalla mielekkääksi, kun olen saanut apua ja tehnyt näin ensimmäiset onnistumiset Puhdin kanssa.


Kiitos Sari, olet helpottanut elämäämme paljon ja tuonut viikkoon ison kasan onnistumisia ja iloa! Olet huippu ja taitavin kouluttaja, mihin olen törmännyt. Toivottavasti jaksat jakaa jatkossakin osaamistasi sillä se, jos joku, on niin eläinten kuin ihmistenkin hyvinvoinnin lisäämistä! "

ALKAVAT TAI KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT
Aika: ma 23.5. - 12.9.2022 klo 14.00
Koulutuspäivät:
 23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 20.6., 15.8., 22.8., 29.8., 5.9. ja 12.9.
Kurssikertoja: 
10 + webinaaritallenne
Kouluttaja: 
Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010)
Paikka: 
Ruskakatu 3, Hyvinkää (agihalli)
Aika: ma 10.1. - 9.5.2022 klo 14.00
Koulutuspäivät: 
10.1., 24.1., 7.2., 21.2., 7.3., 21.3., 4.4., 18.4., 2.5. ja 9.5. (HUOM. muuten joka 2. vko paitsi viimeinen kerta)
Kurssikertoja: 
10 + webinaaritallenne
Kouluttaja: 
Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010)
Paikka: 
Ruskakatu 3, Hyvinkää (agihalli)


Aika:
ma 1.11.2021 - 21.3.2022 klo 15.00 TÄYNNÄ
Koulutuspäivät: 1.11., 15.11., 29.11., 13.12., 10.1., 24.1., 7.2., 21.2., 7.3. ja 21.3.
Kurssikertoja: 10 + webinaaritallenne
Kouluttaja: Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010)
Paikka: Ruskakatu 3, Hyvinkää (agihalli)


  

LIVE | Viretilan hallinta arjessa

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

249,00 €