Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

ID-hajutunnistus

Tuotekoodi: IDhvk
69,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

ID-hajutunnistuksen verkkokurssilla opit erittäin yksinkertaisen ja tehokkaan tavan opettaa koira erottelemaan yksilön haju toisesta, eli annetun henkilön lähtöhajun mukaisen hajun useamman henkilön hajuista. Hajunäytteet voivat olla myös koirista tai muista eläimistä, olennaista on kuitenkin opettaa koira vertailemaan nimenomaan saman lajin yksilöitä!


TULOSSA! Urbaaniin jäljestämiseen keskittyvä jatko-osa!


 


KURSSITASOT
Katso sivun alaosasta tarkemmat tiedot vaihtoehdoista. 


1) Perus: Verkkokurssin lukuoikeudet 
     Hinta: 69 eur 


2) Premium: Verkkokurssi kouluttajan etätuella
     Hinta: 119 eur 


3) Käytäntö: Verkkokurssi ja käytännön harjoitukset
     Nurmijärvi tiistaisin 3.5.-9.8.2016 klo 20 (10 kertaa)
     Hinta: 269 eur 
     Voit osallistua pelkästään käytännön harjoituksiin täältä >> 


4) Privat: Henkilökohtainen koulutus ja verkkokurssi (Etelä-Suomi)
     Hinta: 385 eur + mahdolliset kouluttajan matkakulut

ID-hajutunnistus

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

69,00 €

Yksityiskohdat

Kurssin sisältö

1. Ohjeita - yleisiä ohjeita harjoitteluun

2. Taustatietoa koiran hajuaistista - tarvittava tieto nenän toiminnasta

3. Tarvikkeet - lista tarvittavista välineistä suosituksineen sekä kirjanpitolomake harjoituksia varten

4. Pohjataidot - vaadittavat taidot ohjeineen, jotka on koulutettava ennen hajuerottelun kouluttamista

5. Hajuerottelu - hajuerottelun kouluttaminen

6. Tehtävien vaikeuttaminen (kriteerin nosto) - erilaisia tapoja vaikeuttaa harjoittelua

Materiaalit sisältävät kirjalliset ohjeet ja videot kaikista harjoittelun vaiheista pohjataidoista hajuerottelun kouluttamiseen. Videoilla seikkailevat Annukka ja labradorinarttu Leia, ja ne on kuvattu autenttisessa harjoitustilanteessa. 

Kurssimaksu oikeuttaa kolmen kuukauden lukuoikeuteen siitä päivästä, kun sinulle on luotu käyttöoikeudet kurssille. 

 

Koulutusvaihtoehdot


Tarjoamme viittä erilaista pakettia koulutuksesi tueksi. Suosittelemme tietenkin vaihtoehtoja, joissa saat kouluttajan ohjaamaan koulutusta. Se ei kuitenkaan aina ole mahdollista, joten voit ostaa myös pelkät harjoitteluohjeet ja harjoitella itseksesi. 

 

1) Perus: Verkkokurssin lukuoikeudet

Verkkokurssi pitää  käytännönläheiset harjoitusohjeet ja koiran kanssa tehtävien harjoitusten viikko-ohjelman. Näiden lisäksi näet verkkoympäristössä koulutusvideoita siitä, miten kouluttaminen etenee.

Ostamalla verkkokurssin nettikauppamme kautta saat ohjeet ja tunnukset verkkokurssille ja lisämateriaaleihin viimeistään 2 päivän kuluessa. Verkkomateriaalit ovat käytössäsi kolmen kuukauden ajan. 

"Tehtävät on laadittu mielestäni selkeiksi ja hyvin ymmärrettäviksi. Opiskeltavat asiat on pilkottu järkevän kokoisiksi harjoituksiksi. 
Hyvä että mukana on myös kirjavinkit.
 
Materiaalia on ainakin tarpeeksi - ja videot ovat erinomainen lisä. Verkkokurssit ovat hyvä vaihtoehto meille susirajan asukeille. Olen periaatteessa opiskellut nämä asiat kirjoista, mutta kurssista saan ryhtiä omaan tekemiseeni ja selkeät ohjeet kuinka toimia. Kiitos!"

Kati & Hymy-koira Ohituskoulun verkkokurssista

Hinta:  69 eur 


2) Premium: Verkkokurssi kouluttajan etätuella

Verkkokurssi pitää sisällään käytännönläheiset harjoitusohjeet ja koiran kanssa tehtävien harjoitusten viikko-ohjelman. Näiden lisäksi näet verkkoympäristössä koulutusvideoita siitä, miten ohituskäyttäytymisen kouluttaminen etenee. Pääset myös keskustelemaan henkilökohtaisesti kouluttajan kanssa omien harjoitusten etenemisestä henkilökohtaisen keskustelupalstan kautta. Voit myös halutessasi lähettää videoita kouluttajan kommentointia varten kerran viikossa (viikko-ohjelman mukaisesti). Kouluttajan tuki auttaa rytmittämään koulutuksen, nostamaan vaikeustasoa sopivasti ja kannustaa treenaamaan useammin! 

Ostamalla verkkokurssin nettikauppamme kautta saat ohjeet ja tunnukset verkkokurssille ja lisämateriaaleihin viimeistään 2 päivän kuluessa. Verkkomateriaalit ja kouluttajan tuki ovat käytössäsi kolmen kuukauden ajan. 

Hinta:  119 eur 

 

3) Käytäntö: Verkkokurssi ja käytännön harjoitukset

Kurssin ajan käytössäsi on myös verkkokurssin materiaalit. 

Käytännön harjoituspäiviä on 10. Kurssilla koulutetaan koiralle hajutunnistus ja ID-jälki ihmisen tai koiran hajuilla tai vaihtoehtoisesti muuta nenätyötä. Tavoitteena on laittaa alulle koulutus, jonka päätteeksi koira pystyy seuraamaan annetun hajunäytteen perusteella henkilöä erilaisissa olosuhteissa, myös kaupungissa asfaltilla. Tämä on mullistanut pelastuskoiratoiminnan - joskin ID-koirien käyttö oikeissa tilanteissa odottaa koejärjestelmän tuloa! Sen sijaan koiria etsivät koirat pääsevät hyödyntämään osaamistaan aidoissa tehtävissä. 

Talven kursseilla ei harjoitella jäljen ajoa ulkona. 

 

Lue kurssijärjestelyistä lisää täältä >>

 

Ostamalla tämän koulutusvaihtoehdon nettikauppamme kautta saat ohjeet ja tunnukset verkkokurssille ja lisämateriaaleihin 2 päivän kuluessa. Verkkomateriaalit ja kouluttajan tuki ovat käytössäsi käytännön harjoittelujen alkuun asti ja kahden kuukauden ajan niiden jälkeen.


Seuraava kurssi on tiistaisin 3.5.  alkaen Nurmijärvellä.
Voit osallistua käytännön kurssille myös ilman verkkokurssia täältä >> 

 

Voit myös itse koota porukan, jolle tulemme pitämään kurssin. Minimiosallistujamäärä on 4 koirakkoa. Voimme myös auttaa osallistujien hankinnassa paikkakunnallasi. Kurssihintaan lisätään kouluttajien matkakulut, jotka jaetaan osallistujien kesken. 

Hinta: 269 eur 


4) Privat: Henkilökohtainen koulutus ja verkkokurssi

Yksityiskoulutuksessa käydään läpi koko koulutussuunnitelma. Käytännön harjoituskertoja on kolmesta viiteen riippuen harjoittelukertojen kestosta.

Ostamalla tämän koulutusvaihtoehdon nettikauppamme kautta saat ohjeet ja tunnukset verkkokurssille ja lisämateriaaleihin 2 päivän kuluessa. Verkkomateriaalit ja kouluttajan tuki ovat käytössäsi käytännön harjoittelujen alkuun asti ja kahden kuukauden ajan niiden jälkeen. HUOM! Ennen tämän koulutusmuodon ostamista sovi koulutuksesta puh. 0456 391 396. 

Hinta: 385 eur + mahdolliset kouluttajan matkakulut

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Sari Paavilainen