Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Tuire Kaimio: Leikkiä ikä kaikki

Tuotekoodi: TKleikki
EAN:
49,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Leikkisyys on koirille synnynnäistä ja se on hyvin vaihtelevaa. Leikkiessä vilahtelee nopeasti erilaisia käytösmalleja, jotka tavallisesti liittyvät muihin tilanteisiin: metsästyskäyttäytymisen piirteitä, sosiaalista leikkiä ja lisääntymiskäyttäytymisen osia. Koirilla leikki on muihin koiraeläimiin verrattuna korostunut käytösmalli: kesyyntyminen ja pentumaisten piirteiden säilyminen aikuisikään ovat tehneet koirasta eläinlajien joukossa erittäin leikkisän. Leikkiä ikä kaikki -luennolla Tuikku paneutuu leikkiin sosiaalisten rakenteiden sekä koirien keskinäisten toimintamallien luomisen työkaluna. 


Minkälaisia eri leikkityyppejä koirilla on? Miten leikki kehittyy pentuiästä aikuisuuteen? Mitä hyötyä leikistä on koiralle? Milloin koirien väliseen leikkiin täytyy puuttua? 


Entäpä leikkivän koiran hyödyt ihmiselle? Miten leikki vaikuttaa omistajaan? Miten koiran kanssa kannattaa leikkiä? Miten saat vastahakoisen koiran leikkimään kanssasi? Minkälaiset säännöt ihmisen ja koiran välisessä leikissä olisi hyvä olla? Onko väliä, kuka leikin voittaa? 


Tuikku kertoo myös, miten leikkimiseen liittyviä eleitä voidaan käyttää lajin määrityksen apuna. Leikkiä ja siinä tapahtuvia muutoksia voidaan hyödyntää diagnosoinnin apuvälineenä sekä sen avulla voidaan kartoittaa hyvinvointiin liittyviä tekijöitä. 


Asiaa havainnollistetaan runsaalla videomateriaalilla eri ikäisten koirien leikkimisestä. 


 


Aika: 3.12.2017 klo 13-16
Paikka: Penttiläntie 205 Nurmijärvi
Luennoitsija: Tuire Kaimio 

Tuire Kaimio: Leikkiä ikä kaikki

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei