Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Trikem WorkingDog MaxGlukosamin+ 450 g

Tuotekoodi: IM7212002
19,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Glukosamiini on nivelruston rakennusaine, jota esiintyy luonnostaan mm. rustoissa, jänteissä ja nivelsiteissä. Se auttaa vahvistamaan koiran nivelrakenteita ja jänteitä ja ehkäisemään jäykkyyttä. Vanhetessa elimistön kyky tuottaa glukosamiinia heikkenee, mikä saattaa näkyä nivelten ja jänteiden jäykkyytenä. MaxGlucosamin+ soveltuu nivelterveyden ennaltaehkäisyyn ja niveloireiden lievittämiseen aktiivisille, ikääntyville tai niveloireista kärsiville koirille.

Trikem WorkingDog MaxGlukosamin+ 450 g

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

MaxGlucosamin+ -valmisteen sulfaattimuodossa oleva glukosamiini imeytyy erinomaisesti ruuansulatuskanavasta. Sulfaatti tuo mukanaan rikkiä, joka osallistuu glukosamiinin ohella ruston muodostamiseen. MaxGlucosamin+ on valmistettu hyvänmakuiseen ja terveelliseen prebioottiseen hiivaviljelmään, joka tasapainottaa suoliston toimintaa ja tehostaa ravinteiden ihmeytymistä.

MaxGlucosamin+ sisältää myös mangaania, joka tukee ruston uusiutumista ja rakentumista.

Glukosamiini on luultavasti eniten tutkittu lisäaine nivelille. Monet lemmikin- ja hevosenomistajat ovat kokeneet glukosamiinin tarjoamisen parantavan merkittävästi eläimen liikkuvuutta. Ei sisällä dopingaineiksi lueteltuja ainesosia.

AInesosat / 5 ml:
Glukosamiinisulfaatti-KCL 550 mg
Mangaani 0,4 mg

Annostus:
5 ml / 10 elopainokiloa / vrk. Sirottele lemmikin ruuan päälle.

Säilyvyys:
24 kuukautta. Katso pakkauksesta parasta ennen -päiväys. Säilytä viileässä, pimeässä sekä hyvin suljettuna.

Pakkauskoko:
450 g

Lisätiedot

Toimipaikka Ei