Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Tommyn Tottikset | jatkokurssi

Tuotekoodi: TT jatko
195,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Tommyn Tottikset | jatkokurssi on tarkoitettu vain Tommyn Tottikset -kurssin jo käyneille. Jatkokurssilla syvennetään jo opittuja taitoja erilaisissa paikoissa ja häiriöissä.


Seuraava jatkokurssi pidetään säiden salliessa luultavasti keväällä 2020. Voit ilmoittautua jonoon asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com, tämä ei sido sinua mihinkään.

Tommyn Tottikset | jatkokurssi

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Tommyn Tottikset | jatkokurssi on tarkoitettu vain Tommyn Tottikset -kurssin jo käyneille.

Tommyn Tottikset | jatkokurssilla
 harjoitellaan ohjatusti Tommyn Tottikset -kurssilla jo opittuja taitoja käytännön olosuhteissa ja toisen koiran/koirien läsnäollessa.  Opetellaan ja syvennetään arkielämän taitoja, jotka helpottavat koiran hallintaa. Tommyn Tottikset | jatkokurssilla keskitytään siihen, miten koiran oikeasti saa pysymään samalla kanavalla, kuuntelemaan ja tottelemaan erilaisissa paikoissa ja häiriöissä!

Jatkokurssin ensimmäinen kerta harjoitellaan Vision isolla hallilla (Penttiläntie 205, Nurmijärvi, hallin pitkän sivun keskeltä sisään). Ensimmäisellä käyntikerralla tarkistetaan jokaisen koirakon taitotaso ja tämän mukaan Tommy räätälöi sopivat treenit yksilöllisesti. Muut treeniympäristöt sovitaan kurssin edetessä aina edellisellä kerralla Tommyn kanssa. Koulutus järjestetään alueella Klaukkala - Nurmijärvi - Rajamäki - Hyvinkää, joten sinulla tulee olla auto/autokyyti.

Koulutus perustuu neljään perusvalmiuteen, niiden sovelluksiin ja näiden taitojen siirtämiseen arjen tilanteisiin erilaisissa häiriöissä:
1. Lähellä pysyminen: koira oppii hakeutumaan lähelle ja seuraamaan ohjaajaansa sekä siedättymään ympäristön häiriöille 
2. Luopuminen: koira oppii luopumaan haluamistaan asioista, erottamaan toiminnon ja palkkion toisistaan, keskittymään toimintaan palkkion sijaan, näihin perustuu koiran työmoraali
3. Rauhoittuminen: koira oppii rauhoittumaan eri tilanteissa, käyttäytymään yhteiskuntakelpoisesti ja keskittymään koulutuksen vaatimaan ajatteluun 
4. Kohdetyöskentely:  kohteiden avulla eläintä on helppo opettaa: kohteet ovat eläimen kannalta yksiselitteisiä ja niiden avulla on helppo kouluttaa monia arkielämän taitoja

Tommyn kurssilaisille on oma suljettu Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/137213333644745/ 

KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT:


Perjantaisin 23.8.-20.9.2019 klo 18-21
Kouluttaja: Tommy Wiren, eläintenkouluttaja (at 2010)
Aika: 23.8., 30.8., 6.9., 13.9. ja 20.9.
Koulutuspaikat: pe 23.8.2019 Vision Iso halli, Penttiläntie 205, Nurmijärvi (hallin pitkän sivun keskeltä sisään)
30.8.-20.9.2019 erikseen sovittavat koulutuspaikat alueella: Klaukkala - Nurmijärvi - Rajamäki - Hyvinkää


Katso myös nämä! 


Onnistu koirasi koulutuksessa -kirja
Petsafe Kosketuskeppi | Vaaputin

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Tommy Wirén