Tervetuloa!

0 tuotetta.

Tommy Wiren: Sheippauksen mestariksi -workshop

Tuotekoodi: twws-Nurmijärvi
49,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Shaping eli tuttavallisesti sheippaus on erottelevaa vahvistamista. Haluttu käytös muokataan pala palalta vahvistamalla oikean suuntaisia toimintoja (käytösvasteita). Eläin kehittyy oma-aloitteiseksi, yritteliääksi ja oppii tarjoamaan käytöksiä, joista kouluttaja voi valita vahvistettavat.

Koiran käytöstä muokataan oikea-aikaisen palkitsemisen avulla niin, että se lopulta toimii ihmisen haluamalla tavalla. Käytöksen muokkaaminen aloitetaan pienimmästä mahdollisesta eleestä oikeaa käytöstä kohti. Jopa luoksetulo voidaan opettaa eläimelle vahvistamalla jokaista kouluttajaan päin suuntautuvaa liikettä alkaen esim. silmän liikkeistä. Myös häkkiin ja autoon meneminen ovat helppoja sheipattavia arkielämää helpottavia käytöksiä.

Tommyn workshop sopii kaikentasoisille koirakoille ja kuuntelijoille! Voit olla vasta-alkaja koiraharrastuksessasi tai jo pitkälle edennyt kisakoirakko. Tule ja anna Tommyn ratkoa sheippaukseen liittyvä koulutuspulmasi. Vain mielikuvitus on rajana sheippauksella opetettavissa käytöksissä!


Aika:
- Su 29.11.2020 alkaen klo 12


Paikkoja:
- 10 koirakkoa 
- 30 kuunteluoppilasta


Paikka: 
- Koirakoulu Visio, Penttiläntie 205 Nurmijärvi 
- iso agihalli


Hinnat (sis.alv 24%):  
- koirakkopaikka 95 eur 
- kuuntelijapaikka 49 eur


Kouluttaja: 
- Tommy Wiren, eläintenkouluttaja (at 2010) 

Tommy Wiren: Sheippauksen mestariksi -workshop

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

49,00 €

Lisätiedot

Toimipaikka Nurmijärvi
Kouluttaja Tommy Wirén