Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Tommy Wiren: Sheippauksen mestariksi -workshop vol. 2

Tuotekoodi: twws-Nurmijärvi 13.4.2019
49,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Sheippauksen mestariksi -workshop vol. 2!


Shaping eli tuttavallisesti sheippaus on erottelevaa vahvistamista. Haluttu käytös muokataan pala palalta vahvistamalla oikean suuntaisia toimintoja (käytösvasteita). Eläin kehittyy oma-aloitteiseksi, yritteliääksi ja oppii tarjoamaan käytöksiä, joista kouluttaja voi valita vahvistettavat.

Koiran käytöstä muokataan oikea-aikaisen palkitsemisen avulla niin, että se lopulta toimii ihmisen haluamalla tavalla. Käytöksen muokkaaminen aloitetaan pienimmästä mahdollisesta eleestä oikeaa käytöstä kohti. Jopa luoksetulo voidaan opettaa eläimelle vahvistamalla jokaista kouluttajaan päin suuntautuvaa liikettä alkaen esim. silmän liikkeistä. Myös häkkiin ja autoon meneminen ovat helppoja sheipattavia arkielämää helpottavia käytöksiä.

Tommyn workshop vol. 2 koirakkopaikat on tarkoitettu koirille, jotka ovat ehdollistuneet naksuttimeen ja reagoivat siihen eri ympäristöissä ja häiriöissä. Kuuntelijapaikalle ovat tervetulleita kaikki sheippauksesta kiinnostuneet henkilöt. 
Tule ja anna Tommyn ratkoa sheippaukseen liittyvä koulutuspulmasi. Vain mielikuvitus on rajana sheippauksella opetettavissa käytöksissä!Aika:

- La 13.4.2019 klo 12-18


Paikkoja:
- 10 koirakkoa
- 30 kuunteluoppilasta


Paikka: 
- Koirakoulu Visio, Penttiläntie 205 Nurmijärvi 
- iso agihalli


Hinnat (sis.alv 24%):  
- koirakkopaikka 95 eur 
- kuuntelijapaikka 49 eur


Kouluttaja: 
- Tommy Wiren, eläintenkouluttaja (at 2010) 

Tommy Wiren: Sheippauksen mestariksi -workshop vol. 2

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

49,00 €

Lisätiedot

Toimipaikka Nurmijärvi
Kouluttaja Tommy Wirén