Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Tommy Wiren: Metsästysketju arjessa

Tuotekoodi: TWFAP
39,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Kaksipäiväisen seminaarin aikana Tommy Wiren puhuu geneettisistä käytösmalleista FAPeista. Lyhenne FAP tulee sanoista Flexible (ent. Fixed) Action Pattern. Aiemmin puhuttiin kiinteistä (fixed) käytösmalleista, mutta nykytiedon mukaan käytösmallit muokkautuvat kokemusten pohjalta, joten terminä käytetään joustavat (flexible) käytösmallit. Metsästysketju on siis muokattavissa, ja sen laukaisemiin ärsykkeisiin voidaan kouluttaa toisenlainen käytösvaste. 


Ensimmäisenä päivänä paneudutaan metsästysketjun hyötyihin ja haasteisiin arkielämän kannalta. Asiaa lähestytään teoreettisesti ja käytännön esimerkein. 


Toisena päivänä syvennytään vaativien rotujen kouluttamiseen. Vaativiksi roduiksi lasketaan ne, minkä käytökseen tuntuu olevan lähes mahdoton vaikuttaa metsästysketjun aktivoituessa (esim. vinttikoirat, metsästyskoirat) tai rodut, joiden metsästysketju on muuten erityinen (esim. laumanvartijat). 


La 14.12. klo 12.00 - 17.00 Metsästysketju arjessa: FAP - Flexible Action Patterns
Su 15.12. klo 10.00 - 16.00 Metsästysketju arjessa: Vaativien rotujen koulutus


Luennoitsija: Tommy Wiren, eläintenkouluttaja (at 2010)
Aika: 14.-15.12.2019 la klo 12.00 - 17.00, su 10.00 - 16.00 
Paikka: Penttiläntie 205, Nurmijärvi
Hinta: 39 eur/pvä tai 69 eur/vkl


Seminaariviikonloppu on osa Vision Kouluttajakoulutuksen 3-4 vaiheiden opintoja.  


Kouluttajasta


Eläintenkouluttaja (at 2010) ja konsultti Tommy Wiren on eläinkoulutuksen pitkän linjan ammattilainen. Hän on työskennellyt eläinkoulutuksen parissa lähes kolmenkymmenen vuoden ajan eläintenkouluttajana, konsulttina sekä valmentajana. Hänellä on myös eläintenkouluttajan ammattitutkinnon arviointioikeudet.


Tommyn erityisosaamisalueita ovat koirien kouluttamisen lisäksi villieläinten koulutus, ihmisten valmentaminen ryhmissä sekä yksilötasolla, luennoiminen ja koulutustekniikan workshopit (kanakurssit). Tommy on keskittynyt erityisesti työkoirien, avustajakoirien sekä eläinalan ammattilaisten kouluttamiseen. Häneltä on ilmestynyt yhteistyössä Päivi Romppaisen kanssa teokset Onnistu koirasi koulutuksessa (2013) ja Hienosti hihnassa (2014). Tommy on tuttu myös YLE:n TV-sarjoista Hienosti hihnassa (2010) ja Koiralle koti (2009).


Ammattitaitoaan Tommy kehittää jatkuvasti osallistumalla kansainvälisiin seminaareihin, tapaamalla yhteistyötahoja ympäri maailman sekä harjoittelemalla kouluttamista eri eläinlajeilla. Merkittäviä yhteistyötahoja Suomessa on ollut mm. Korkeasaaren eläintarha ja Winnova.

Tommy Wiren: Metsästysketju arjessa

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

39,00 €

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei