Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Sotkusakko

Tuotekoodi: tila_ss
25,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Pissa- ja kakkasakko maksetaan agilityhalliin tulleista tarpeista ja muissa tiloissa kalusteisiin ja tuotteisiin kohdistuvista jalannostoista. Huomioi myymälässä myös se, että tuotteisiin kohdistuvat vahingot ovat myös korvattava.  


Halutessasi välttää sakot ulkoiluta koirasi kunnolla ennen halliin tuloa ja käytä sitä tarvittaessa kesken treenin ulkona. Myymälästä voit myös ostaa sekä kertakäyttöisiä että pestäviä housuja uroksille ja nartuille. 


Ainoa tavoitteemme on, että tilat pysyvät siistinä ja viihtyisinä, ja nuoret uroksetkin pystyisivät keskittymään treeniin mattojen haistelun sijaan. Siisteys on meidän kaikkien etu.


Kiitos huomaavaisuudestasi!

Sotkusakko

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Pöksyjen opettamisessa voivat kouluttajamme auttaa. Lyhyesti kuitenkin opettamisesta tässä.

 

Jos koiralle saa puettua housut sen vastustelematta, laita koiralle housut. Syötä pukemisen aikana herkkuja, housujen päälläoloaikana herkkuja. Ota housut nopeasti pois ja lopeta herkkujen antaminen. Anna koiran siis yhdistää herkut ja housujen pukeminen toisiinsa. Poisotosta ei herkkuja tule. Vaihtoehtoisesti voit liittää leikkimisen ja kivojen temppujen tekemisen housujen päälläoloon. Housuista tulee ikäänkuin koiran treenivaate.

 

Jos koira on ok housujen kanssa, voit pitää sillä kotona muutaman tunninkin housuja niin, että niistä tulee normaali asia.

 

Tarvittaessa voit kysellä kouluttajiltamme lisäohjeita!

Lisätiedot

Toimipaikka Ei