Reaktiivisen koiran kokonaisvaltainen kuntoutus

Ei varastossa
SKU
Reakkkk

Asuuko teillä koira, jonka kanssa lenkit eivät ole kovin mukavia? Koiralla on kiire eteenpäin, se vetää kuin hinaaja ja räyhää muille koirille. Ei tekisi mieli lähteä lenkille, pentuajan unelmalenkit olivat ihan toisenlaisia. Harmittaa, ärsyttää ja itkettää, tuskin koirallakaan on hyvä olla. Haluaisit tilanteeseen muutoksen, mutta et ole varma siitä, mitä pitäisi tehdä. Vertaistukeakin olisi kiva saada. 

Jos nämä ovat mietteitäsi, tämä kurssi on sinulle. Ennakkovaatimuksia ei ole, tule sellaisena kuin olet!


TAVOITE:
Koulutuksen tavoitteena on löytää useita keinoja helpottamaan reaktiivisen koiran elämää ja saada stressitaso laskuun. Kurssilla pohditaan oman koiran tarpeita, hyvinvointia ja elämän eri osa-alueiden optimaalista tasapainoa. Lisäksi tavoitteena on luonnollisesti ulkoilun helpottuminen. 

SISÄLTÖ: 
Kurssi sisältää teorian lisäksi keskusteluja sekä netissä livenä ja Facebookissa omassa suljetussa ryhmässä. Käymme läpi mitä hyvä koiranelämä pitää sisällään, mietimme miten kurssilaisten koirien elämänlaatua voisi parantaa ja mitä hihnakäytökselle ja remmirähinälle voi tehdä. 

METODIT: 
Koulutuksen pääpaino on keinoissa, jotka lisäävät koiran hyvinvointia ja hallinnan tunnetta, eli positiivisessa vahvistamisessa ja koiran oman valinnanmahdollisuuksien lisäämisessä sekä tunnetilojen tarkkailussa.

 

Kouluttaja: Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010)
Paikka: nettikeskustelut kameralla tai ilman, suljettu Facebook-ryhmä
Aika: pe 22.4.-17.6.2022 klo 17-18 
Lähipäivät: 22.4., 29.4., 6.5., 13.5., 27.5., 3.6., 10.6. ja 17.6. (8 krt)


Kuuntele Sari Paavilaisen ja Leena Rantamäen jakso ohittamisesta podcastistamme Jalat maassa


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Reaktiivisen koiran kokonaisvaltainen kuntoutus
Arvosana