Rauhoitu & rentoudu

Alkaen 150,00 €
Varastossa
SKU
rr

Paikkamakuu on käytös, mihin halutaan yhdistää koiralla oikein rento ja rauhallinen mielentila. Harjoittelu kannattaakin aloittaa kotioloissa, missä koiralla on jo valmiiksi sopiva mielentila. Häiriöitä lisätään vähitellen ja aina koiran ehdoilla.

Kurssilla harjoitellaan paikkamakuu koiralle vahvaksi käytökseksi ja siihen pyritään yhdistämään rauhallinen mielentila missä tahansa ympäristössä ja häiriössä. Tunne seuraa aina käytöstä! Koirasi oppii myös itse säätelemään omaa tunnetilaansa rauhoittumisen avulla.

Koulutus sopii niin arkeen rauhoittumisen opetteluun kuin kilpailutottelevaisuuteen. Tavoitteet asetat sinä itse! 

Ryhmäkurssilla sinulla on käytössä viikottaiset keskustelupalaverit netin välityksellä, nettivalmennustreenit ja kurssilaisille oman suljetun Facebook-ryhmän. Voit laittaa FB-ryhmään treenivideoitasi ja saada sen perusteella vinkkejä kurssin vetäjältä ja muilta kurssilaisilta. Jokaisella viikolla on teemaan liittyvä tehtävä tai tehtäviä. Näet myös muiden ryhmäläisten videot ja voit osallistua keskusteluun.

Osallistumiseen riittää, että voit näyttää omaa treeniä livenä esim. puhelimella, padilla tai tietokoneella. Harjoittelet kouluttajan ohjauksessa kotonasi tai valitussa paikassa ulkona ja näytät omaa treeniäsi laitteesi kameran avulla suoraan kouluttajalle. 

Kurssi järjestyy myös yksityiskoulutuksena joustavasti juuri sinulle räätälöityinä aikoina nettivalmennuksena. Voit esittää myös toiveita aikatauluihin tai kysyä koulutuksesta tarkemmin asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com tai soita puh. 0456 391 396.


"Tavoitteena oli opettaa energiselle, uteliaalle ja häiriöherkälle koiralle tapa rauhoittua ja odottaa omaa vuoroa arjessa ja harrastuksissa.

Koulutus vastasi hyvin odotuksia ja koulutettavassa aiheessa pääsi kurssin aikana hyvään vauhtiin. Koulutus oli yksilöllistä koiran taso ja koulutushetken mielentila huomioiva. Rauhoittumisen koulutukseen nettikurssit toimivat loistavasti. Omien treenivideoiden tekeminen ja analysointi kouluttajan kanssa opetti paljon. Kouluttajan tukena oli muitakin Vision kouluttajia ja tarvittaessa kouluttaja kysyi muiden kouluttajien mielipidettä käsiteltävään asiaan. Viiden kerran kurssi oli ainakin meille liian lyhyt. Toki jatkoksihan voi ostaa uuden kurssin : ) Tällaiselle kurssille olisi ehdottomasti pitänyt mennä jo koiran pentu-/junnuaikana".
Seija


Hinnat:
130 e/5 krt kurssi
150 e/5 krt yksityiskoulutus

Kurssikertoja: 5 kpl
Treeniaika: noin 15 min/koirakko/treenikerta
Ryhmän koko: 4-6 koirakkoaALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rauhoitu & rentoudu
Arvosana