Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Leikkikoulu

Tuotekoodi: LK2020
10,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

ILOISIA UUTISIA!

Leikkikoulu järjestetään 2.6.2020 alkaen tiistaisin klo 18!


Koronan vuoksi meillä on kuitenkin muutamia rajoituksia: 

Leikkikouluun tulisi ilmoittautua jo etukäteen Facebook-ryhmässä 
Visio | Leikkikoulu pennuille

Löydät ryhmän täältä: 
https://www.facebook.com/groups/leikkikoulu/ 
Jos sinulla ei ole FB-tiliä, voit ilmoittautua asiakaspalveluumme.


Leikkikoulu tulisi ennakkovarausten takia myös maksaa etukäteen. Valitse vain alasvetovalikosta sinulle sopivin vaihtoehto (1,5 tai 10 kerran kortti). Aiemmin ostetut kortit ovat toki edelleenkin voimassa!

Rajoitamme osallistujien määrän tällä hetkellä seuraavasti riittävien turvavälien turvaamiseksi: 
- isoja pentuja 8 kpl agihallissa ja
- pieniä/ensikertalaisia 6 kpl myymälässä

Leikkikouluun voi osallistua tällä hetkellä vain 1 henkilö/koira.


_________________________________________________Koirien kielen opettelemista muiden pentujen kanssa leikkiessä, "kielikylpy", jossa pentu oppii kommunikoimaan eri rotuisten ja eri kokoisten pentujen kanssa.


Suosittelemme aloittamaan Leikkikoulun heti, kun pentu on kotiutunut. Alussa pentu voi vain katsella turvallisesti muiden leikkiä ensikertalaisten ja ujojen nurkkauksesta aidan takaa. Täällä on myös tarkoitus, että pentu oppisi pitämään omistajaansa turvapaikkana (lue lisää tästä alempaa). Kun pennusta tuntuu siltä, se voi itse päättää sopivan hetken mennä mukaan tohinoihin. Leikkikoulua voi jatkaa niin kauan, kuin leikit muiden kanssa sujuu. 


Leikkien ohella soitamme pienten puolella Sounds for hounds -äänisiedätyslevyä, jotta pennut siedättyvät erilaisiin ääniin liikenteen melusta ampumiseen ja ukkoseen. Äänenvoimakkuus säädetään sopivalle tasolle arimman mukaan. 


Pennut jaetaan kolmeen ryhmään:
- ensikertalaiset ja arat (aitaus pikkuhallin nurkassa, hallin vasemmasta päädystä sisään)
- pikkuhalli (100 neliötä) pienille, alustana kokolattiamatto (hallin vasemmasta päädystä sisään)
- agilityhalli (240 neliötä) isoille, alustana joustava hiekkatekonurmi (hallin pitkältä sivulta sisään)


15-20 minuutin välein on hyvä käydä pennun kanssa ulkona tarpeillaan. Leikki nopeuttaa aineenvaihduntaa, jolloin hätäkin iskee tiheämmin. Sisäsiisteyskasvatuksen kannalta on parempi tehdä tarpeet ulos.


HUOM! Ovet ovat kiinni, jotta pennut pysyvät turvallisesti sisällä. Koputa, niin avaamme! 


Leikkimään on mahdollista tulla kerran viikossa:
- tiistaisin klo 18


Hinnat:


- kertamaksu 10 eur
- 5 kerran kortti 45 eur (9 eur/krt)
- 10 kerran kortti 80 eur (8 eur/krt)Ensikertalaisille lisää ohjeita vielä alempana!


 


 

Leikkikoulu

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

10,00 €

Yksityiskohdat

Leikkikoulun tavoitteena on sosiaalinen, koiran kielen hyvin hallitseva pentu.

 

On tärkeää, että pentu oppii puhumaan koiraa eri näköisten ja eri rotuisten koirien kanssa. Pennun pitäisi nähdä säännöllisesti noin kahdesti viikossa erinäköisiä ja -kokoisia muita koiria vähintään puolen vuoden ikään asti, jotta se sosiaalistuu kunnolla. 

 

Säännöllisesti leikkituokioita saava koira kehittyy sosiaalisilta taidoiltaan hyväksi. Pennun koordinaatiokyky, tasapaino ja motoriikka kehittyvät paini- ja juoksuleikeissä. Myös omistaja oppii lukemaan koirien kieltä ja luottamaan pentunsa kykyyn kommunikoida muiden koirien kanssa.

 

Leikkikoulu on tarkoitettu pennuille luovutusiästä alkaen.

 

Pennulla on emolta saatu rokotesuoja, jos emo on rokotettu suositellun ohjelman mukaisesti. On huomattavan paljon todennäköisempää saada muita koiria aristeleva koira kuin tarttuvia tauteja, joten suosittelemme Leikkikoulun aloittamista jo ennen rokotuksia. Pennun sosiaalistumisikkuna sulkeutuu n. 4 kk iässä, jonka jälkeen koirat tottuvat huonosti uusiin asioihin. Pennun pitäisi tutustua ennen tätä ikää kaikkiin niihin asioihin, joita sen täytyy pitää normaaliin elämään kuuluvana asiana aikuisena. Arkuus uusia asioita, ihmisiä ja toisia koiria kohtaan on suuresti elämänlaatuun vaikuttava asia. 

 

Suosimme sitä, että myös pienet ja isot voivat leikkivät yhdessä, jotta pienet tottuisivat isoihin ja päinvastoin. Leikki on aina valvottua ja liian rajuun menoon puututaan. 
 

Pennulle on aina hyvä tehdä turvapaikka omistajan luota. Kun pentu on turvapaikassa, omistaja huolehtii, etteivät muut pennut pääse lähelle.
Turvapaikka on omistajan luona, jalkojen välissä, josta koira saa halutessaan poistua. Kun pentu on turvapaikassa, omistaja huolehtii käsillään, etteivät muut koirat pääse lähelle.  Tässä on tarkoituksena, että pentu oppii luottamaan omistajaansa, ja juoksemaan turvaan omistajan luokse tarvittaessa muuallakin. 

leikkikoulu turvapaikka

 

 

 


 

 

Lisätiedot

Kouluttaja Vaihtuva kouluttaja