Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

LIVE & INT | Nosework | Yksityisvalmennus

Tuotekoodi: nxyk
45,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Nosework-pulmien ratkomiseen tai uusien näkökulmien löytämiseen koirakoille, joille nosework-harrastus on jo entuudestaan tuttu. Kouluttaja järjestää toivomaasi aiheeseen sopivat treenit. Aiheita voivat olla esimerkiksi: haasteet ilmaisussa, korkeat tai muutoin saavuttamattomat kätköt, turhan vauhdikas etsintä, itsenäisyys työskentelyssä jne.Kouluttaja:
 Leena Rantamäki, Sari Paavilainen, Saana Ojansivu
Koulutusaika: 30 minuuttia
Paikka: Koirakoulu Visio, Ruskakatu 3, Hyvinkää tai nettivalmennuksenaVoit valita sinulle sopivan vaihtoehdon alasvetovalikosta löytyvistä koulutusajoista, jotka pidetään Vision tiloissa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinun kalenteriisi sopivia aikoja ei ole saatavana.


Yksityisvalmennus järjestyy helposti myös nettiversiona. Jos valitset nettivalmennuksen, on kouluttajamme sinuun suoraan yhteydessä, ja voitte sopia teille molemmille sopivan koulutusjan. Pääset nettivalmennukseen helposti asiakaspalvelumme lähettämän linkin kautta omalla puhelimella, padilla tai tietokoneella. Mitään uusia ohjelmistoja ei tarvitse ladata omille laitteilleen.

LIVE & INT | Nosework | Yksityisvalmennus

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

45,00 €

Lisätiedot

Toimipaikka Ei