Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Noora Ehnqvist: Tietoinen yhteys - Energian merkitys koirankoulutuksessa

Tuotekoodi: NE
195,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Eläimet ovat energiatietoisia ja totuudellisia. Eläinten hienovarainen kehonkieli ilmaisee tunteita ja mietteitä, sekä syvempiä mielen ja kehon jännitteitä/rauhaa. Eläimet myös puhuvat suoraan sydämiimme, jos vain pysähdymme, hiljenemme ja kuuntelemme. He näyttävät läsnäolon taidollaan kehon, tunteiden ja mielen elämän tärkeät asiat. Eläimet voivat auttaa meitä löytämään sisäisen rauhan ja syvemmän kommunikoinnin ymmärryksen, luottamuksen ja rakkauden kautta.


Kurssipäivät sisältävät keskustelua, keho- ja energiatietoisuusharjoituksia oman koiran kanssa ja ilman koiraa. Opimme ymmärtämään kehonkieltämme, mitä se kertoo koirallemme ja miten löydämme syvemmän, toisiamme kunnioittavan tavan olla yhdessä ja kommunikoida. Myös Zensitive-ryhmissä on sulatettu koirien käytösongelmia energiatietoisuuden ja syvemmän läsnäolon kautta. On siis mahdollista löytää uusi, syvempi ja pehmeämpi tapa olla me, ja tässä tavassa kaikki on mahdollista! Tämä kurssi voi muuttaa koko elämäsi!


Noora Ehnqvist


Noora on vuodesta 2009 asti kiertänyt ympäri maailmaa opettamassa hienovaraista kommunikointia eläinten, enimmäkseen hevosten kanssa Zensitive-ryhmille. Hän on vetänyt vastaavia ryhmiä myös koirille. Tämä on ensimmäinen hänen Suomessa vetämänsä koirakurssi! Hevosten koulutusta hän on opiskellut Tanskassa Klaus Hempflingin opissa. Kuitenkaan se, mitä Noora opettaa, ei ole koulutusmetodi, vaan enemmänkin tietoinen, herkkä ja kunnioittava läsnäolon tapa olla eläinten kanssa. 


Kouluttaja: Noora Ehnqvist 
Aika: 21.-22.3.2020 
- la 21.3. klo 12-18 
- su 22.3. klo 10-16 
Paikka: Penttiläntie 205, Nurmijärvi

Noora Ehnqvist: Tietoinen yhteys - Energian merkitys koirankoulutuksessa

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei