Non-stop Line Harness

Alkaen 44,90 €
Varastossa
SKU
nslh

Monipuolinen valjas, joka sopii hyvin pienille ja suurille koirille jokapäiväiseen aktiiviseen käyttöön. Valjaissa on useita hihnan kytkentäpisteitä. Ja sitä on saatavana neljänä eri värisenä.

Line harness valjas on paras vaihtoehto kävelylle, jäljestykseen, metsästykseen ja päivittäiseen lenkkeilyyn koiran kanssa. Useat hihnan kytkentävaihtoehdot tekevät tästä valjaasta monipuolisen jokapäiväiseen käyttöön. Selän päällä olevan kiinnityspisteen lisäksi valjaassa on silmukka jäljestysliinan kiinnittämiseksi mahan alapuolelle. Tämän ansiosta koira voi jäljestää ilman, että liina sotkeutuu sen jalkoihin. Koosta 3 eteenpäin valjaista löytyy kangaslenkki myös edestä, jonka avulla koira voidaan opettaa kulkemaan vetämättä.

Line harness valjas on ergonomisesti suunniteltu antamaan koiran hartioille vapaus liikkumiseen. Valjas ovat säädettävissä rinnan ympäriltä. Valjas on helppo pukea koiran päälle, ensimmäisellä kerralla sovitat säädöt oikein ja tämän jälkeen se on helppo pukea ja riisua.

Valjaita on saatavana neljässä eri värissä; oranssi, sininen, violetti ja musta. 3M heijastimet takaavat näkyvyyden useimmista suunnista pimeällä. Kokotaulukko löytyy kuvista. 

Non-stop dogwearin kaikkien valjaiden suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle koiran hyvinvoinnista. Ergonominen suunnittelu vaatii huomiota yksityiskohtiin. Valjaiden sisäpuoli valmistetaan aina siten, että kaikki materiaalit menevät päällekkäin ilman kovia reunoja. Jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa. Kaikista valjaista löytyy integroituna 3M heijastimet koiran turvallisuuden takaamiseksi. Ergonominen muotoilu, joka tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi, on tavaramerkkimme. Valjaassa on Hypalon vahvisteet kohdissa, joihin kohdistuu suurin rasitus.

TEKNISET TIEDOT

- Kolme kiinnityskohtaa talutushihnalle tai liinalle (kaksi koossa 1-2)
- Ripstop-kangas
- Nylon
- Hypalon-vahvikkeet
- Pehmuste on suljettua solurakennetta, joka ei ime vettä
- Dureflex-soljet
- 3M heijastimet
- Värit: oranssi, sininen, violetti, musta

 

PESUOHJE

Konepesu max 30°C, ei rumpukuivausta.


KOKOTAULUKKO

Koko 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kaulan ympärys cm 23-27 26-30 28-32 32-36 36-40 40-47 46-51 51-57 57-63
Rinta cm 30-42  36-54 39-62 41-68 52-78 56-87 61-92 67-102 70-112
 
 
 
 
 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Non-stop Line Harness
Arvosana