Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Nina Manner | Valmennus

Tuotekoodi: ninavalm
38,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Valmennuksen tavoitteena on rento, aktiivinen ja tarkkaan oikeassa mielentilassa suorittava kisakoira, jolla on hyvä, konfliktiton suhde omistajaansa. Koulutus on positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa, jossa oikea tunnetila huomioidaan alusta asti.


Valmennuksen aiheena voi olla toko, pk-tottis tai rally-toko. Koulutuksessa keskitytään oikeaan mielentilaan, palkkioon johtavan käyttäytymisen löytämiseen ohjaajan kautta sekä hallinnan tekniikoihin.


Koulutus järjestetään Vision agilityhallissa, missä on Saltexin täyttöaineeton tekonurmi joustopohjalla (320 neliötä).Kouluttaja:
Nina Manner
Paikka: Visio, Ruskakatu 3, 05810 Hyvinkää 
Ryhmäkoko: 3 koirakkoaALKAVAT KURSSIT:


Aika: Pe 16.4.2021 klo 19.15
Koulutuspäivä: 16.4.
Osallistujia: max 3/h
Kurssikertoja: 1


 

Nina Manner | Valmennus

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

NINAN KERTOMAA

 

Olen Nina Manner Nurmijärveltä. Ensimmäisen oman koiran sain 1994. Olin heti kiinnostunut koirien kouluttamisesta ja jo ennen omaa koiraa opetin naapurin koiralle kaikenlaisia temppuja. Harrastan koirieni kanssa useita lajeja, koska nautimme monipuolisesta tekemisestä ja erilaiset lajit tuovat hyvää vaihtelua treenaamiseen. Olen kouluttanut valioita tokossa, agilityssä, palveluskoiralajeista haussa, jäljellä ja etsintäkokeessa, rallytokossa ja vesipelastuksessa. Lisäksi olen kilpaillut FH-kokeessa ja käynyt pelastuskoirakokeessa. Veteraanien ja sairaslomalaisten viihdytyksenä tehdään joskus noseworkiä.

 

Maajoukkue-edustuksia löytyy useita niin tokosta kuin agilitystäkin ja molemmista on tullut SM/MM-mitaleja yksilö- ja joukkuekisoista. Ässä on lisäksi voittanut kaksi SM-kultaa ja yhden SM-hopean palveluskoirien etsintäkokeessa. Rallytokosta löytyy SM-kultaa joukkuekilpailusta, jossa olin joukkueessa kolmen koiran kanssa.

 

Tällä hetkellä harrastuskoirien virkaa täyttävät bordercolliet Kurko (FI TVA, EK3, JK2, HK1, RTK2 Tending Wisdom, synt. 2015), Krik (BH Tending Hotstuff, synt. 2019) ja puolisoni Jass (JK3, HK1, RTK1 Jass, synt. 2016), jonka kanssa treenaan ja kisaan tokoa ja agilityä, kun se muilta harrastuksiltaan ehtii. Ässä (POHJ TVA, FI KVA, FI AVA, FI H-AVA, FI RTVA, FI VPVA, EK3, JK3, HK3, IFH1, TSM-11, M-14, M-15 Tending Hotspur, synt. 2007) viettää leppoisaa eläkeläiselämää. Ennen bordercollieita minulla oli kaksi airedalenterrieriä ja walesinterrieri, joka kilpaili tokossa EVL:ssä. Tällä hetkellä päälajimme ovat toko, PK-lajit ja agility.

 

Käyn jonkin verran myös ulkomailla kouluttamassa tokoa ja ehdottomasti eksoottisimmat maat, joissa olen käynyt töiden tiimoilta, ovat olleet Japani ja Intia.

 

Tavoittelen lajista riippumatta iloisesti, rennosti ja hyvässä yhteistyössä ohjaajan kanssa toimivaa aktiivista ja ajattelevaa koiraa.

 

KÄYNNISSÄ OLEVAT JA MENNEET KURSSIT:

Aika: Pe 19.3.-16.4.2021 klo 19.15
Koulutuspäivät: 19.3. ja 16.4.
Kurssikertoja: 2


Aika:
 Pe 19.2.-16.4.2021
Koulutuspäivät: 19.2., 5.3., 19.3. ja 16.4.
Kurssikertoja: 4

 

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei