Tervetuloa!

0 tuotetta.

WEB: Tero Väänänen Nosework

Tuotekoodi: WEBtvnw
39,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Tero Väänäsen Nosework-päivät starttaavat Teron pitämällä webinaarilla ma 4.1.2021 klo 19 alkaen. Tero luennoi näkemyksistään pitkän käytännön kokemuksensa pohjalta noseworkin kouluttamisesta ja koulutuksen sudenkuopista. Webinaarin kesto on 1-2 tuntia riippuen osallistujien aktiivisuudesta.


Nosework-päivien varsinaiset treenipäivät järjestetään la-su 9.-10.1.2021. Treeneissä keskitytään yksilöllisesti jokaiseen koiraan sen tarpeiden ja haasteiden pohjalta. Myynnissä on katselija- ja koirakkopaikkoja. Päiville voivat osallistua kaikentasoiset koirakot! Katso treenipäivien aikataulut ja yksityiskohdat täältä:
https://www.koirakouluvisio.com/tero-vaananen-nosework-paivat.htmlWebinaarin aiheet:


Saavuttamattomat kätköt


Koira ei pääse ihan kiinni saavuttamattomaan kätköön sen sijoittelun vuoksi. Kokeissa jo 1-luokassa laatikkoetsintä on saavuttamaton kätkö, koska koira ei välttämättä saa kuonoaan kiinni ihan hajulähteeseen. Tai kyseessä on niin korkea kätkö, ettei koira ei ylety aivan siihen kiinni. 2- ja 3-luokissa saavuttamattomat kätköt ovat tavallisia, esimerkiksi kaappiin syvemmälle tehty kätkö.


Miten saavuttamattomia kätköjä kannattaa harjoitella ja kuinka koira opetetaan ilmaisemaan saavuttamaton kätkö?


Tyhjät tilat


Nosework-kokeissa 3-luokassa voi olla etsintäalueita tai alueisiin sisältyviä tiloja, joissa ei ole lainkaan kätköjä. Myös alemmissa koeluokissa on aina osa etsintäalueesta tyhjää, joten koiran on hyvä osata suhtautua siihen, että hajua ei löydykään.


Miten tyhjien tilojen etsintää opetetaan tappamatta koiran motivaatiota etsintää kohtaan? Kuinka paljon on sopiva määrä tyhjiä etsintöjä? Mitä erityistä tyhjien tilojen etsintään liittyy? Miten koiralle opetetaan tyhjän tilan ilmaisu?
TULEVAT WEBINAARIT:


Aika: ma 4.1.2021 klo 19
Kesto: 1-2 h
Luennoitsija: Tero Väänänen
Hinta: 39 €
Webinaarin loppuun on varattu aikaa kuulijoiden kysymyksille.OHJEET WEBINAARIIN!

Voit katsella webinaarin miltä tahansa laitteelta: tietokone, tabletti tai puhelin. Suosittelemme tietokonetta, koska isommalta ruudulta näet esitysmateriaalin selkeämmin. 


Selaimista hyvin toimivat ainakin Chrome ja Firefox, mobiililaitteilla Safari. Explorer ja Edge -selaimet eivät toimi palvelussa oikein. Suosittelemme myös käyttämään kuulokkeita, mutta luennoitsijan äänen pitäisi kuulua ilmankin.


Saat osallistumislinkin webinaariin sähköpostitse noin puoli tuntia ennen luennon alkua.


 


Kouluttajasta


Tero työskentelee tällä hetkellä koiratoiminnan kouluttajana yksityisellä sektorilla toiminimellä D-Scent Dog. Viimeiset kolme vuotta hän on työskennellyt pääsääntöisesti räjähdekoiraprojekteissa eri puolilla maailmaa. Työhön kuuluu myös suojelun, jäljestyksen, henkilö- ja pelastusetsinnän kouluttamista. Vuosina 1990-2017 hän työskenteli Rajavartiolaitoksessa yhteensä viiden partio- ja erikoisetsintäkoiran ohjaajana ja toimi useiden vuosien ajan kouluttajana Rajavartiolaitoksen koiranohjaajan kursseilla. Vuonna 2014 hän pätevöityi EU:n rajaturvallisuusvirasto Frontexin canine team instructoriksi, ja sen jälkeen hän on ollut kouluttajana Frontexin kansallisilla koiranohjaajan kursseilla Euroopassa. Suomessa hän on harrastanut metsä- ja FH-jälkeä, hakua ja suojelua neljän eri koiran kanssa. Hän voitti spn Finnenstrand Afran kanssa SPL jälkimestaruuden vuonna 2007 ja oli pronssilla IPO-FH SM kilpailuissa vuonna 2008. Tällä hetkellä Terolla on kasvamassa viiden kuukauden ikäinen malinoispentu Holly, jonka kanssa on tavoitteena harrastaa PK-lajeja.WEB: Tero Väänänen Nosework

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei