Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

INT | Omaehtoiset hoitotoimenpiteet

Tuotekoodi: INToma
149,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Haluatko antaa puheenvuoron myös eläimellesi! 


Kurssilla harjoitellaan omaehtoisia hoitotoimenpiteitä. Kurssi on tarkoitettu erityisesti aroille koirille ja muille eläimille, joille koirakouluun paikalle meneminen on jo iso haaste. 


Koulutettavat hoitotoimenpiteet voivat olla mitä vain. Suosittelemme aloittamaan helpolla toimenpiteellä, jonka eläimesi jo hyväksyy. Tämän avulla opetetaan konsepti, jonka jälkeen siirrytään eläimelle vaikeampaan tehtävään. Ensimmäisellä koulutuskerralla käydään läpi teoriaa ja pohditaan kullekin kurssilaiselle sopiva koulutettava asia tai asiat.


Kurssilla opetellaan ensin starttinappula eli eläimen antamaa aloituslupaa hoitotoimenpiteen suorittamiseen. Starttinappula ei poista hoitotoimenpiteeseen siedättämistä, joka on tehtävä huolella tässäkin tapauksessa, mutta se antaa eläimelle hallinnan tunteen tilanteessa, jossa perinteisesti eläin on ollut ihmisen armoilla. Starttinappulan lisäksi voimme opettaa eläimelle taukonappulan, jonka avulla eläin saa tarvittaessa tauon hoitotoimenpiteestä. Näin eläin hallitsee tilanteen, ja kokee näin vähemmän stressiä pakollisista hoitotoimenpiteistä. 


Koulutus tapahtuu verkkokoulutuksena


Koulutussessiot järjestetään nettikoulutuksena joka toinen viikko. Osallistujat treenaavat vuoron perään, jolloin saat kouluttajan kommentit ja ohjeet jatkoon - aivan kuten tavallisissa treeneissäkin! Voit katsoa muiden treenit ja oppia niistä!  


Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, puhelimen tai tabletin. Selaimista hyvin toimivat ainakin Chrome ja Firefox, mobiililaitteilla Safari. Explorer ja Edge -selaimet eivät toimi palvelussa oikein. Suosittelemme myös käyttämään kuulokkeita, mutta kouluttajan äänen pitäisi kuulua ilmankin. HUOM! Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmistoja koneelle osallistuaksesi, klikkaat vain antamaamme linkkiä. Saat tarkempia ohjeita noin viikkoa ennen kurssin alkua.


ALKAVAT KOULUTUKSET:


Tulossa...


 

INT | Omaehtoiset hoitotoimenpiteet

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

KÄYNNISSÄ OLEVAT JA MENNEET KURSSIT:


Maanantaisin 29.3.-24.5.2021 klo 18
Koulutuspäivät: 29.3., 12.4., 26.4., 10.5. ja 24.5.
Kouluttaja: Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010)

 

Tiistaisin 12.1.-9.3.2021 klo 18
Koulutuspäivät: 12.1., 26.1., 9.2., 23.2. ja 9.3.
Kouluttaja: Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010)

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei