Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

INT Analysointipalvelu Superkyylä

Tuotekoodi: superkyylä
15,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Onko sinulla koulutuksellinen ongelma, johon et löydä ratkaisua?
Liike, joka ei yrityksistä huolimatta onnistu?
Hyvästä yrityksestä huolimatta et saa jotain opetettua?
Haluatko palautetta koulutuksesta? Ideoita, miten kehittää suoritusta kohti ideaalia?
Mutta ei ketään, jolla olisi riittävän tarkat silmät ratkomaan haastetta? 


Palkkaa avuksi Superkyylä!


Mitä saat? 


Saat kirjallisen raportin koulutuksestasi. Kerromme, mikä menee hyvin ja erityisesti sen, mitä voisit suorituksessa parantaa ja miten. 


Palvelu toimii näin


1) Kuvaa koulutuksesi videolle. Mitä parempi video on, sitä helpompi sitä on analysoida. Mieti, onko koulutettavan asian kannalta tärkeämpää, näkyykö myös ympäristö vai se, että sinä ja koirasi täytätte kuvaruudun. Videossa voi olla useampi asia, eli samalla videolla voi olla esim. kahta tai useampaa koulutettavaa asiaa. 


2) Leikkaa turha pois. Voit toimittaa myös leikkaamattoman version, mutta muista, että maksat videon pituudesta. Ilmainen ja helppokäyttöinen videoiden käsittelyohjelma on esim. Movie Maker.


3) Osta tuote verkkokaupastamme. Katso videon pituus ja koosta vaihtoehdoista riittävä määrä alkavia minuutteja. 


4) Toimita video meille. Voit toimittaa sen haluamallasi tavalla. Esim. lataa videon Youtubeen tai muuhun vastaavaan palveluun. Voit laittaa asetukset siten, että sen näkee vain henkilöt, joille lähetät linkin. Lähetä meille linkki videoon sähköpostitse. Emme koskaan jaa videota kenellekään emmekä käytä sitä missään. Liitä tarvittaessa mukaan lyhyt kertomus toiveistasi (mitä asiaa erityisesti haluaisit parantaa ja miten). 


Toimitusaika


Analysoimme videon viikon sisällä - toki niin pian kuin kykenemme. Videot analysoidaan tulojärjestyksessä. Kiirelisä on +100% (sovittava asiakaspalvelun kanssa). 


Hinta


Hinta perustuu käytettävään aikaan. Pyöritämme videota analysoidessamme lukuisia kertoja alusta uudestaan ja uudestaan. Katsomme tarkkaan, mitä videossa tapahtuu. Usein keskitymme yhteen asiaan kerrallaan. Näin 5 minuutin videon analysoimiseen menee luultavasti 30 minuuttia, ja sen jälkeen kirjoitamme vielä analyysin sinulle sähköpostitse. Lähtöhinta 15 euroa sisältää 2 minuutin videon analysoinnin. Lisäminuutit maksavat 7 euroa/minuutti.  


Kuka videot analysoi?


Pääasiassa videot analysoi se, joka on parhaiten perehtynyt kyseiseen lajiin. Voit luonnollisesti myös toivoa, kuka Vision kouluttajista videosi analysoi. 

INT Analysointipalvelu Superkyylä

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

15,00 €

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei