Tervetuloa!

0 tuotetta.

NETTIKOULU

Verkossa tapahtuvaa koulutusta eri tarpeisiin! 


WEB - webinaari
Tässä kategoriassa on sekä päivämäärään sidottuja webinaareja, joissa etuna on mahdollisuus kysyä luennon lopuksi kysymyksiä luennoitsijalta, että valmiita tallenteita.
Useimmat webinaarit tallennetaan, ja tallenne tulee myyntiin myöhemmin. Tällöin pääset maksun jälkeen lataamaan tallenteen suoraan koneellesi kohdasta 'my downloadable products'. Löydät myöhemmin ladattavat materiaalit kohdasta 'digitaaliset tuotteet'. HUOM! Kaikki webinaarit eivät tule tallenteena myyntiin!

PDF - kirjallinen materiaali
Pääset lataamaan materiaalin koneellesi heti maksun jälkeen. 

EDU - itsenäinen verkkokoulutus
Itsenäisiin verkkokoulutuksiin sisältyy usein PDF-muodossa olevaa materiaalia, jonka pääset lataamaan koneellesi heti. Sen lisäksi saat tunnukset Moodleen (virtuaalinen oppimisympäristö), jossa on suurin osa materiaaleista ja kaikki videot. Sinulla on opiskeluoikeus Moodlessa 6 kk ajan. 

INT - interaktiivinen verkkokoulutus
Interaktiivinen verkkokoulutus on silloin, kun siihen liittyy kouluttajan tuki verkossa opiskeltavien materiaalien lisäksi. Kouluttajan kanssa keskustelet kirjallisesti verkon välityksellä: videoyhteydellä, fb-viestein, Moodlessa tai sähköpostitse.  

"Tokon nettikoulutuksessa treenasimme neljän koirakon ryhmässä vuorotellen videokuvan välityksellä. Videoyhteys loi erittäin mukavan treenikokemuksen Sarin erinomaisessa ohjauksessa. Jokaisella koirakolla oli omat haasteensa ja toisten treenien seuraaminen videon välityksellä antoi hyviä vinkkejä omiin treeneihin. Liikkeiden hienosäätöön sai myös uutta näkökulmaa, kun pääsi katsomaan treenejä lähikuvasta. Erinomainen tapa treenata ilman ,että aina joutuu autoilemaan hallille. Yhteys hoitui kännykänkin kautta, ja jos saa kännykän sopivasti kiinni kamerajalustaan voi treenata vaikka ulkona. Suosittelemme."

Hanna ja Kuura

==== 


Ohjeet webinaareihin ja nettikoulutuksiin >>

 

KURSSITASOT

   Materiaalipaketti
PDF 
Perus
EDU
Premium
INT 
Käytäntö
INT 
Privat
INT  
 Teoriatietoa V  V  V  V V
 Koulutussuunnitelma  V  V  V  V  V
 Koulutuskirjanpitolomakkeet  V  V  V  V  V
 Viikkotavoitteet    V  V  V  V
 Keskustelupalsta    V  V  V  V
 Koiran kanssa tehtävät harjoitukset    V  V  V  V
 Oheismateriaalit    V  V  V  V
 Kouluttajan kommentit videoihisi      V  V  V
 Käytännön koulutus (Nurmijärvi, Turku)       V V
 Yksityiskoulutus (Etelä-Suomi)         V

 

Kurssit on jaettu aihealueisiin, jotka työstät oman koirasi kanssa järjestyksessä edeten itsellesi sopivaa tahtia. Voit edetä ohjelman viikkotavoitteiden mukaan, tai siirtyä nopeammin seuraavaan. Myös jos tavoite on haasteellinen, voit harjoitella sitä hieman pidempään. Tärkeää on saavuttaa tavoitetaso ennen seuraavaan harjoitukseen ryhtymistä. 

 

Voit aloittaa kurssit milloin itsellesi parhaiten sopii. Tunnukset Moodlessa toimiviin verkko-opintoihin lupaamme kahden vuorokauden sisällä, mutta yleensä toimitamme ne paljon nopeammin! 

 

VERKKOKURSSIN TASON NOSTO 

Jäitkö kaipaamaan jotain enemmän?
Voit nyt päivittää kurssitasosi seuraavalle tasolle! 

 

Materiaalipaketti > Perustaso
Materiaalipaketti > Premium
Perustaso > Premium

18 tuote(tta)

sivulla
Laskeva

18 tuote(tta)

sivulla
Laskeva