Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Nutrolin® Nivel moniteho

Tuotekoodi: nutrolinnivel
49,90 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Nutrolin® Nivel moniteho

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Nutrolin Nivel Moniteho. Samassa paketissa tulehdusta vaimentavat omega-3-rasvahapot ja lääkelaatuiset nivelravinteet. Tehokas yhdysvaikutus tuo avun koirille, joilla on nivelrikko tai joilla on riski sairastua nivelrikkoon.

Asiantuntijat ovat olleet tietoisia jo jonkin aikaa, että omega-3-rasvahapot ja nivelravinteet, kuten glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti, toimivat hyvin yhdessä. Ne helpottavat nivelrikkokoirien liikkumista ja voivat myös vähentää kipulääkityksen tarvetta. Omega-3-rasvahappojen ja nivelravinteiden yhteiskäytöllä voidaan myös hidastaa nivelvaurioiden kehittymistä koirilla, joilla on kasvanut riski sairastua nivelrikkoon. Tähän riskiryhmään kuuluvat esimerkiksi monet työ- ja urheilukoirat, tapaturmaisesti nivelensä loukanneet sekä koirat joilla on nivelissään rakenteellisia heikkouksia.

Nutrolin® Nivel monitehon lanseerausta edelsi puolentoista vuoden testijakso. Tuloksena on yhdysvaikutteinen tuote, joka toimii. Tuotteen valmistukseen käytetään lääkelaatuisia raaka-aineita, ja tuote valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa. Pakkauksessa on 60 purutablettia ja 150 ml lääkelaatuista kalaöljyä. Yksi pakkaus riittää 30-kiloiselle koiralle kuukaudeksi.

Suosittelemme keskustelemaan eläinlääkärin kanssa koiran nivelterveydestä. Lihashuolto, fysioterapia ja painonhallinta kuuluvat nivelrikkokoiran hoitokokonaisuuteen.

Koostumus tabletti/ Ingredienser tablett 1100 mg: glukosamiini HCI/glukosamin HCI 330 mg kondroitiinisulfaatti/kondroitinsulfat 220 mg MSM 110mg krilli/krill (Euphausia superba) 110 mg C-vitamiini 33 mg apuaineet/hjälpsubstanser 297 mg

Koostumus kalaöljy/ Ingredienser fiskolja++ 2,5ml: ETA (C20:4) 15 mg EPA (C20:5) 358 mg DPA (C22:5) 52 mg DHA (C22:6) 243 mg Omega-3 698mg ++lääkelaatu/läkemedelskvalitet (GMP/API)

Lisätiedot

Toimipaikka Ei