Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Hurtta Outdoors Comfort neule

Tuotekoodi: hurttaneule
EAN:
49,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Hurtta-tuotteet ovat erittäin korkealuokkaisia koiranvaatteita ja -tarvikkeita, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen ja kestävyyteen liittyviin rakenteisiin ja yksityiskohtiin sekä parempaan istuvuuteen.


 


Erittäin pehmeä ja mukava Comfort neule on mainio valinta ulkoiluun kylmällä ja kolealla säällä. Se on kehitetty lyhytkarvaisten ja pohjavillattomien koirien säännölliseen talviulkoiluun, tai vaihtoehtoisesti lisälämmöntuottajaksi paksuturkkisille roduille erityisen kylmiin olosuhteisiin. Tehokkaasti lämpöä varastoiva Comfort neule sopii erityisesti vaatteisiin tottumattomalle koiralle. Se on käytössä täysin äänetön ja liikkeessä miellyttävän joustava. Kevyt ja huomaamaton neule suojaa kaikki koiran tärkeimmät lihasryhmät, kaulan ja herkän vatsan alueen.


Täysin uudistuneessa mitoituksessa on otettu huomioon eri koirarotujen vartalotyypit, sekä niiden liikeradat juostessa ja leikkiessä. Tarkoituksellisen lyhyt lahjemalli suojaa koiran lihaksistoa riittävästi, mutta ei hankaloita liikkumista.


Hengittävä ja huokoinen materiaali haihduttaa liian lämmön ja pitää koiran ruumiinlämmön tasaisen miellyttävänä. Tuotetta on saatavana pienille ja keskisuurille koirille.


Hurtta Outdoors Comfort neule


* Pehmeä ja miellyttävä yllä


* Suojaa tärkeimmät lihasryhmät


* Erinomainen istuvuus


* Sopii vaatteisiin tottumattomille koirille


* Hellävarainen  konepesu nurinpäin käännettynä ja tasokuivaus

Hurtta Outdoors Comfort neule

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

49,90 €

Lisätiedot

EAN-Koodi Ei
Toimipaikka Ei