Hajutyöskentely | Nenätyön perusteet

Alkaen 149,00 €
Varastossa
SKU
LIVEnepe

Kurssilla luodaan koiralle pohjataidot erilaisiin nenätöihin ja annetaan ohjaajalle neuvot siitä, kuinka koiraa opetetaan erilaisiin haistelutehtäviin. Tehtäviä voivat olla sienien etsintä, kadonneiden lemmikkien tai ihmisten etsintä jne. On lukemattomia eri kohteita, joissa voidaan hyödyntää koiran ylivertaista hajuaistia.

Kurssilla harjoitellaan hajuerottelun ja ilmaisun alkeet ja tutustutaan tarkemmin noseworkiin ja ID-hajutunnistukseen. Kurssilaiset voivat myös itse määritellä minkä nenätyön eri sovelluksen haluavat opetella, esim. koirasta toivotaan sienikoira. Nenätyön perusteet-kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille koirille. Erilaiset nenätehtävät sopivat myös koirille, joilla on erikoisrajoituksia. Kouluttajan oma koira sokeutui yllättäen, mutta aloitti innokkaasti sen jälkeen nosework-harrastuksen. 

Kurssin jälkeen koirakolla on hyvät valmiudet jatkaa edistyneille tarkoitetuissa Vision nenätyön koulutuksissa, kuten Nosework | Valmennusryhmä tai hyötykoirakoulutukset. Koirien tulee osata olla myös yksin autossa, koska kurssilla pääosin treenataan koira kerrallaan.
 

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT:

Aika: Ti 17.5.-14.6.2022 klo 20.15
Koulutuspäivät: 17.5., 24.5., 31.5., 7.6. ja 14.6.
Kurssikertoja: 5
Kouluttaja: Leena Rantamäki, eläintenkouluttaja
Paikka: Visio, Ruskakatu 3, 05810 Hyvinkää

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hajutyöskentely | Nenätyön perusteet
Arvosana