Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

LIVE | Näyttelytreenit

Tuotekoodi: nayttely
15,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Näyttelytreenit joka viikko torstaisin klo 20.15


Näyttelytreenit ovat jatkuvat harjoitukset, joihin voit osallistua milloin haluat ja juuri niin monta kertaa kuin haluat. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan voit tulla suoraan paikalle.


Treeneissä harjoitellaan liikkumista kehässä ja yksittäin sopivassa häiriössä, seisomista sekä käsittelyä. Saat myös vinkkejä miten voit kouluttaa esittämisen koiralle temppuna.


Tässä ryhmässä voit myös käyttää korvauskortit (eli korvata muilta kursseilta väliin jääneet kerrat). Tällöin treenin aihe voi olla muukin kuin näyttelyt, mutta harjoittelu tapahtuu aina ryhmässä, ja aina hallitusti kouluttajan ohjeiden mukaan. 


Oma Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella aiheesta: https://www.facebook.com/groups/331150573950688/ 


HUOM!


Näyttelytreenit järjestetään Vision ison hallin puolella, missä on sisäkenkäpakko. Toki voit olla myös sukkasillasi. Koska halliin on juuri asennettu uusi tekonurmi, joudumme jatkossa perimään pentujenkin vahingoista 25 € sotkusakon. Välttääksesi maksun, muista käyttää koirasi riittävän usein ulkona. Suosittelemme myös pöksyjen käyttöä, jos koirallasi on taipumusta esim. merkkailuun. VisioShopista voit ostaa sekä kertakäyttöisiä että pestäviä housuja uroksille ja nartuille.


Hinnat:


- kertamaksulla 15 €/krt
- 5 kerran kortti 70 € (14 €/krt, voimassa 7 viikkoa)
- 10 kerran kortti 130 € (13 €/krt, voimassa 16 viikkoa)


Koulutuksen voit maksaa joko etukäteen netissä tai paikan päällä kortilla tai käteisellä.


Koronaohjeistus:


Vision hallissa on maskipakko!


1) Jos sinulla on mitään lieviäkään koronavirustartuntaan viittaavia oireita on tärkeää, että menet koronatestiin ja pysyttelet kotona, kunnes saat testituloksen.

2) Hallissamme on nyt maskipakko. Laitathan maskin puhtain käsin naamallesi jo ennen kuin tulet halliimme sisään. Jos unohdat maskin, niin voit ostaa niitä meiltä (1 €/kpl).

3) Jätä koirasi aluksi vielä autoon. Tule odottamaan myymälätilaamme (hallin oikean puoleisen pitkän sivun puolelta sisään), että kouluttaja tulee hakemaan sinut oikeaan koulutustilaan. 

 4) Pidäthän vähintään 2 m turvavälin muihin osallistujiin koko ajan. Huomioi tämä myös kaikissa sisääntulo- ja hallista poistumistilanteissa!

5) On parasta, että koulutustilassa on mahdollisimman vähän ihmisiä yhtä aikaa tartuntariskin pienentämiseksi. Kouluttaja tekee päätöksen ketkä koirakot ja missä järjestyksessä aloittavat treenit. Järjestys ja vuorot sovitaan aina erikseen joka torstai.

 


 

LIVE | Näyttelytreenit

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

15,00 €