Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Mush Vaisto Wild

Tuotekoodi: Mush-vaisto-wild
7,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Mush Vaisto Wild on poroa, lammasta ja hirveä sisältävä raakapakaste koirille.
Sopii hyvin allergikoille. 

Mush Vaisto Wild

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Vaisto WILD, Poro-Lammas-Hirvi koirien täysravinto, on ihanteellinen vaihtoehto allergisille koirille tai koiralle jolle halutaan tarjota puhtainta mahdollista ruokaa!

Kuten kaikkien muidenkin Vaisto-tuotteiden osalta, myös Vaisto WILD on tehty kotimaisista raaka-aineista omalla tehtaallamme Pietarsaaressa. Tuoteselosteessa kerrotaan tarkasti ruhonosat mitä on käytetty sen sijaan, että suurin osa ilmotettaisiin yksinkertaisesti sanoilla ”liha ja luu”.

 

AINEKSET

Poro 48% (liha, maha, keuhko, luu, maksa, rusto), Lammas 28% (liha, keuhko, maksa, luu, rusto), Hirvi 19% (liha, rasva, keuhko), kasvikset, marjat ja öljyt 5% (parsakaali, puolukka, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy).

INGREDIENSER

Ren 48% (köt, mage, lungor, ben, lever, brosk), Lamm 28% (köt, lungor, lever, ben, brosk), Elg 19% (köt, fett, lungor), grönsaker, bär och olja 5% (brockoli, lingon, kallpressad solrosolja).

MUSH koiranruoan käyttäminen on sekä helppoa että turvallista, koska kaikki raaka-aineemme tulevat luotettavilta toimittajilta, suomalaisilta perhetiloilta. Tuotteet tarvitsee vain sulattaa ja tarjota. Suosittelemme, että sulatat annoksen jääkaapissa kannellisessa rasiassa. Jos sulatat tuotteet huoneenlämmössä on se hyvä käyttää 12 tunnin kuluessa sulatuksesta. On syytä muistaa, ettei tuotteita voi sulattaa mikroaaltouunissa tai kuumentamalla: kuumentuessaan luuaines kovettuu, jolloin se sulaa heikommin koiran vatsassa ja voi siten aiheuttaa vatsavaivoja.

Lisätiedot

Toimipaikka Ei