Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Luoksetulo vahvaksi!

Tuotekoodi: LV
249,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Kurssilla harjoitellaan luopumista kiinnostavista kohteista ja luoksetuloa näissä häiriöissä. Kokeillaan erilaisia vahvistevaihtoehtoja ja etsitään omalle koiralle se sopivin.


Häiriöt mitoitetaan aina kullekin koiralle sopivaksi niin, että saamme onnistumisia. 


Kurssin tavoite on 20 onnistunutta luoksetuloa 20 eri paikassa 20 eri häiriössä, yhteensä siis 8000 onnistunutta toistoa! Osa toistoista tehdään kurssin välipäivinä itsenäisesti.


Ensimmäistä kertaa lukuunottamatta kurssi pidetään ulkona. Varustaudu siis säänmukaisesti. Kurssilaisilla pitää olla auto käytettävissä, koska koulutuspaikat vaihtelevat. Kurssiohjelma


Ensimmäisissä harjoituksissa ovat kaikki yhtä aikaa. Myöhemmin voidaan aloitusaikoja porrastaa siten, että yhtä aikaa harjoittelevat koirat vaihtelevat. Loppukerroilla kaikki ovat yhtä aikaa, jotta saadaan määrällisesti enemmän koirahäiriötä. 


Ohjelmaa muokkaamme osallistujien tarpeiden mukaan, tässä vain esimerkinomainen ohjelma:


1. Teoriaa ja vahvistepeli 
2. Lähtötason testaaminen 
3. Ihmishäiriö 
4. Koirahäiriö 
5. Ympäristönä metsä tai pelto 
6. Liikkuvat kohteet: juoksevat ihmiset, koirat, potkulaudat, polkupyörät yms 
7. Spontaanit kaupunkihäiriöt 
8. Hevoset
9. Lampaat 
10. Lisää liikkuvia kohteita kurssilaisten tarpeiden mukaanRyhmällä on oma suljettu Facebook-ryhmä keskusteluun ja treenipaikkojen sopimiseen.Seuraava kurssi on suunnitteilla keväälle 2020! Voit halutessasi ilmoittautua myös jonoon asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com
ja esittää toivomuksia kurssin viikonpäivästä!

Luoksetulo vahvaksi!

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT:


Aika: To 15.8.-24.10.2019 klo 18-21
Paikka:
Nurmijärvi ja lähialueet (esim. Hyvinkää, Kerava) ulkokoulutus (auto oltava käytössä)
Kouluttaja:
Leena Rantamäki
Kurssikertoja: 10
Koulutuspäivät: 
15.8., 22.8., 29.8., 5.9., 12.9., 26.9., 3.10., 10.10., 17.10. ja 24.10. (Huom! ei 19.9.)


MENNEET KURSSIT:


Aika:
Ma 26.3.-18.6.2018 klo 17 ja 18
Koulutuspäivät: 
26.3., 9.4., 16.4., 23.4., 7.5., 14.5., 28.5., 4.6., 11.6. ja 18.6.
HUOM! Ei 2.4. ja 21.5.


Linkki videoon, joka on kuvattu kurssilla.

Viljami on rescue-taustainen koira (tuli Suomeen 1v 4 kk sitten, sitä ennen pari vuotta tarhalla ja x aikaa kadulla) ja riistaviettiäkin löytyy, niin irtipito oli jännittävää. Koira ei ollut /kiinnostanut pitämään silmällä missä minä menen, haahuili omiaan missä sattui, nenä maassa, ja aivan satavarmasti olisi painunut perään peuratilanteessa. 

Nyt on ihan eri koira siinä suhteessa. Riistavietti siellä on edelleen jossain määrin olemassa, mutta nyt tulee kutsusta aina luokse - myös kun metsässä peurakolmikko lähti nenän edestä juoksemaan karkuun - ja muutenkin pitää koko ajan silmällä missä kuljen. Toki kotiutuminenkin ym. on varmaan vaikuttanut, mutta suurin vaikutus on harjoittelulla ja vinkeillä mitä kurssilta sain. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen! 

Anne & Viljami

 

"Tykkäsin! Kurssilla oli selkeästi oppijoiden lähtökohdista suunnitellut koulutuspaikat, henkilökohtainen ohjaus ja kannustaminen harjoittelemaan omalla ajalla. Luoksetulon treenaaminen omin neuvoin on ollut haasteellista. Kurssilta sain käytäntöön hyvät ohjeet, miten koiran kanssa treenata myös kurssikertojen välissä ja siihen kirjanpitoapuja, niin että treenimäärä on tiedossa. Säännöllisesti toistuva kurssi pitää yllä myös arjen harjoittelua, kun saa joka viikko lisää potkua! Kymmenessä viikossa toistoja on meille kertynyt huikeat lähes 6000! "

Mervi & Topi


"Kurssi oli hyvä. Harjoittelimme monissa eri paikoissa ja eri häiriötekijöiden kanssa. Saimme esittää toivomuksia ja jokaisen koira otettiin huomioon yksilönä.  
Meillä ainakin kurssi toimi ja olen nyt tosi tilanteessa ällistynyt kuinka koira TODELLAKIN tulee kun kutsun vaikka häiriönä oli ihana tyttökoira. :) "

Tanja & Elvis