Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

LIVE: Tero Väänänen | Metsäjälki

Tuotekoodi: TVmetsäjälki
100,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

24.-25.4.2021 Tero Väänänen | Peltojälki
29.-30.5.2021 Tero Väänänen | Metsäjälki 
5.-6.6.2021 Tero Väänänen | Vaativat alustat


Metsäjälki tehdään kirjamellisesti metsään. Metsässä alusta voi vaihtua useinkin. Yksi jälki voi kulkea hakkuuaukealla, mennä pieniä pätkiä pellolla, nurmella tai vaikkapa paljaalla kalliolla. Alustan kosteus voi samallakin jäljellä vaihdella suopohjasta rutikuivaan jäkälään. Metsäjäljen osaamista testataan palveluskoiralajien jälkikokeessa ja  pelastuskoirakokeiden jäljestysosioissa. HINNAT:


Koirakkopaikka sisältää webinaarin ja yhden päivän 2-3 treenisessiota sekä muiden treenien seuraamisen


1 pv koirakkopaikka 100 €
2 pv koirakkopaikka 190 €


HUOM! Jos koronatilanne niin vaatii, jaamme koirakot aamu- ja iltapäiväryhmiin.


Webinaaritallenne (peltojälkiwebba, tallenne, vain osallistujille) pe 28.5.2021 klo 18.00 


Katselijapaikka sisältää harjoitusten seuraamisen päivän ajan
1 pv katselijapaikka 49 €
2 pv katselijapaikka 95 €
1 pv katselijapaikka + webinaari 85 €
2 pv katselijapaikka + webinaari 130 €


HUOM! Katselijapaikat tulevat myyntiin toukokuun alussa, jos koronatilanne sen sallii. Voit ilmoittautua ennakkoon asiakaspalveluun. Tällöin saat sähköpostia, kun paikat ovat myynnissä. Voit tehdä lopullisen päätöksen osallistumisestasi tuolloin.


Kaikkien paikkojen hinnat sisältävät kahvitukset Visiolla. Lounas on omakustanteinen.

LIVE: Tero Väänänen | Metsäjälki

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

100,00 €

Yksityiskohdat

KOULUTTAJASTA

Tero työskentelee tällä hetkellä koiratoiminnan kouluttajana yksityisellä sektorilla toiminimellä D-Scent Dog. Viimeiset kolme vuotta hän on työskennellyt pääsääntöisesti räjähdekoiraprojekteissa eri puolilla maailmaa. Työhön kuuluu myös suojelun, jäljestyksen, henkilö- ja pelastusetsinnän kouluttamista. Vuosina 1990-2017 hän työskenteli Rajavartiolaitoksessa yhteensä viiden partio- ja erikoisetsintäkoiran ohjaajana ja toimi useiden vuosien ajan kouluttajana Rajavartiolaitoksen koiranohjaajan kursseilla. Vuonna 2014 hän pätevöityi EU:n rajaturvallisuusvirasto Frontexin canine team instructoriksi, ja sen jälkeen hän on ollut kouluttajana Frontexin kansallisilla koiranohjaajan kursseilla Euroopassa. Suomessa hän on harrastanut metsä- ja FH-jälkeä, hakua ja suojelua neljän eri koiran kanssa. Hän voitti spn Finnenstrand Afran kanssa SPL jälkimestaruuden vuonna 2007 ja oli pronssilla IPO-FH SM kilpailuissa vuonna 2008. Tällä hetkellä Terolla on kasvamassa v. 2019 syntynyt malinoispentu Holly, jonka kanssa on tavoitteena harrastaa PK-lajeja.

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei