LIVE & INT: Sari Paavilainen | Yksityiskoulutus | hevoset

Alkaen 90,00 €
Varastossa
SKU
SPyksäriheppa

Kokenut eläintenkouluttaja (at 2010) Sari Paavilainen ratkoo ongelmakäytöksiä ja koulutushaasteita yksityisesti tallikäynnein. Ratkottavaksi sopivat kaikenlaiset pienet ja isot pulmat hevosen käyttäytymisessä. 

HUOM! Hevoskoulutukset toistaiseksi vain livenä (tallikäynnein). 

Voit saada apua esim. näihin haasteisiin:
- lastausongelmat 
- pelkotilat
- siedättämistehtävät
- muut käytösongelmat 

Hinta sisältää tunnin tapaamisen. Lisäksi veloitetaan edestakaiset matkakulut Vision hallilta osoitteesta: Ruskakatu 3, 05810 Hyvinkää. 

Olethan yhteydessä tapaamisajankohdan sopimiseksi asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com tai soita puh. 0456 391 396.

"Tämä on kyllä ollut mahtava juttu, kun autoit meitä tuossa lastaus"ongelmassa". Tällä hetkellä ollaan tilanteessa, että Roy on sisällä traikussa, pyytää laittamaan takapuomin kiinni ja lastaussiltaa on nostettu puoleen väliin (kuuluu ääni). Poni on rauhassa paikallaan. Keksittiin, että kaura on ehdottomasti parasta herkkua, jonka vuoksi voi tehdä ihan mitä vain. Aloitetaan aina porkkanalla ja lopuksi muutama harjoitus kauralla ja ihan lopuksi annan ruokakipon traikkuun ja me poistutaan paikalta. Viimeksi, kun lähdimme pois ja kaura loppui kiposta, Roy kurkisteli lastaussillalta, että mihin me nyt mentiin, hän voisi vielä jatkaa harjoituksia. Mä oon niin häppinä ???? Kiitos ihan hirveesti, susta oli ihan hirveen iso apu nimenomaan ajattelun kääntämisessä ???? "

Ulla ja Roy

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LIVE & INT: Sari Paavilainen | Yksityiskoulutus | hevoset
Arvosana