Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

LIVE | Ohituskoulu

Tuotekoodi: ohitus
240,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Lenkkeily on mukavampaa, kun ohitukset sujuvat!

Ongelmat toisten koirien ohittamisessa ovat yksi tyypillisimmistä ongelmista nykypäivän koirille ja syykin tähän on selvä: nyky-yhteiskunnassa koira ei pysty normaaliin lajityypilliseen käyttäytymiseen toisia kohdatessaan. Tämä aiheuttaa viestintäongelmia koirien välillä.


Kurssilla opetellaan hallituissa ja turvallisissa olosuhteissa uusi käyttäytymismalli ohitustilanteisiin oikeassa viretilassa. Ohituskoulu sopii myös pennuille ja nuorille koirille ohitusongelman ennaltaehkäisyyn.

Koulutuskerran kesto riippuu ryhmän koosta. Harjoitukset aloitetaan aina koira kerrallaan, ja ohitettava koira on järjestäjän koira, joka ei reagoi, vaikka sinun koirasi reagoisi. Aloitustilanteessa tunnissa ehtii treenata 3-4 koiraa, eli kurssin ensimmäisillä kerroilla koulutuskerran kesto on ajallisesti pidempi. Kurssin lopussa kurssilaiset ohittelevat toisiaan ja isommassa ryhmässä saa jo monia erilaisia koiria harjoitusvastustajiksi. Koirien treenatessa yhtä aikaa tai pienissä ryhmissä, saatetaan ehtiä tunnissa treenata kaikki ryhmän koirat.

Ohituskoulun kurssihintaan kuuluvat käytännön harjoituspäivien lisäksi kattavan verkkokurssin materiaalit ja ohjeet kouluttajan tuella. Kurssin jälkeen voit halutessasi sopia treenejä Vision Ohitusringissä, joka on ulkopuolisilta suljettu ilmainen Facebook-ryhmä Vision Ohituskoulun käyneille.


ALKAVAT KURSSIT:


Tulossa...LIVE | Ohituskoulu

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

KÄYNNISSÄ OLEVAT JA MENNEET KURSSIT:


Ajankohta: Ti 24.8.-28.9.2021 klo 18
Kurssikertoja: 6
Koulutuspäivät: 
24.8., 31.8., 7.9., 14.9., 21.9. ja 28.9.
Osallistujia: 
max 8
Kesto: riippuu ryhmän koosta ja vaihtelee kurssikertojen välillä
Kouluttaja: 
Juulia Wihlman, eläintenkouluttaja
Paikka: 
Hyvinkää, ulkokoulutus. Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille ennen kurssin alkua.

Lisätiedot

Toimipaikka Hyvinkää
Kouluttaja Vaihtuva kouluttaja