Ohituskoulu

Alkaen 240,00 €
Varastossa
SKU
ohitus

Lenkkeily on mukavampaa, kun ohitukset sujuvat!

Ongelmat toisten koirien ohittamisessa ovat yksi tyypillisimmistä ongelmista nykypäivän koirille ja syykin tähän on selvä: nyky-yhteiskunnassa koira ei pysty normaaliin lajityypilliseen käyttäytymiseen toisia kohdatessaan. Tämä aiheuttaa viestintäongelmia koirien välillä.

Kurssilla opetellaan hallituissa ja turvallisissa olosuhteissa uusi käyttäytymismalli ohitustilanteisiin oikeassa viretilassa. Ohituskoulu sopii myös pennuille ja nuorille koirille ohitusongelman ennaltaehkäisyyn.

Koulutuskerran kesto riippuu ryhmän koosta. Harjoitukset aloitetaan aina koira kerrallaan, ja ohitettava koira on järjestäjän koira, joka ei reagoi, vaikka sinun koirasi reagoisi. Aloitustilanteessa tunnissa ehtii treenata 3-4 koiraa, eli kurssin ensimmäisillä kerroilla koulutuskerran kesto on ajallisesti pidempi. Kurssin lopussa kurssilaiset ohittelevat toisiaan ja isommassa ryhmässä saa jo monia erilaisia koiria harjoitusvastustajiksi. Koirien treenatessa yhtä aikaa tai pienissä ryhmissä, saatetaan ehtiä tunnissa treenata kaikki ryhmän koirat.

Ohituskoulun kurssihintaan kuuluvat käytännön harjoituspäivien lisäksi kattavan verkkokurssin materiaalit ja ohjeet kouluttajan tuella. Kurssin jälkeen voit halutessasi sopia treenejä Vision Ohitusringissä, joka on ulkopuolisilta suljettu ilmainen Facebook-ryhmä Vision Ohituskoulun käyneille. 

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT:

Aika: Ke 11.5.-15.6.2022 klo 18.00
Koulutuspäivät: 11.5., 18.5., 25.5., 1.6., 8.6. ja 15.6.
Kurssikertoja: 6
Kouluttaja: Vivian Valli, eläintenkouluttaja (at 2018)
Paikka:  Hyvinkää, ulkokoulutus

Aika: Ke 30.3.-4.5.2022 klo 18.00
Koulutuspäivät: 30.3., 6.4., 13.4., 20.4., 27.4. ja 4.5.
Kurssikertoja: 6
Kouluttaja: Vivian Valli, eläintenkouluttaja (at 2018)
Paikka:  Hyvinkää, ulkokoulutus

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ohituskoulu
Arvosana