Näyttelykehään ilon kautta!

Arvosana:
100 % of 100
Ei varastossa
SKU
LIVEnäy21

Näyttelyesiintyminen voidaan kouluttaa temppuna kuten mikä tahansa muukin koulutettava käytös. Koiralle esiintyminen on hauskempaa, kun se tietää täsmällisesti, mitä tehdä. Miten asetella tassut, miten ravata eteenpäin, minne katsoa, mikä on sopiva vauhti koirasi liikkeiden tuomiseksi esiin... Harjoittelun kautta koiran esiintymiseen tulee varmuutta, rentoutta ja iloisuutta, ja esittäminenkin on vaivatonta! 

Tällä kurssilla saat kahden ammattilaisen ohjeet näyttelyesiintymiseen siten, että koirasi loistaa kehässä! Ulkomuototuomari Päivi Eerola opastaa, miten juuri kyseinen koira kannattaa esittää, jotta sen parhaat puolet tulevat esiin. Eläintenkouluttaja Sari Paavilaisen opastuksella koulutat koirasi esiintymään loistokkaasti! 

Näyttelyesiintyminen koulutetaan temppuna. Kurssin käytyäsi koirasi osaa pysähtyä juoksusta suoraan oikeaan asentoon: katseen suunta, jalkojen asettelu ja ryhti, kaikki tulee asettelematta koiraa mitenkään. Liikkeiden esittämisessä haetaan sopiva vauhti ja juoksuasento, ja ennenkaikkea näyttelykehään haluttu iloinen tunnetila! 

Harjoittelemme jokaisella kurssikerralla näyttelyseisomista, kehässä juoksemista ja käsittelyä. Näiden lisäksi saat vinkkejä esittämiseen. 


Kouluttajat: 
- ulkomuototuomari Päivi Eerola
- eläintenkouluttaja (at 2010) Sari Paavilainen

Paikka: Visio, Ruskakatu 3, HyvinkääALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT

 

  

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Näyttelykehään ilon kautta!
Arvosana