Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Tellington TTouch -intro

Tuotekoodi: TTintro
EAN:

Saatavuus: Varastossa

Tuotteen nimi Hinta Kpl
Tellington TTouch -intro / koirapaikka
149,00 €
Tellington TTouch -intro / kuuntelijapaikka
69,00 €

Lyhyt tuotekuvaus

Tellington TTouch -introVoit ilmoittautua myös täältä:

- Koirapaikka >>

- Kuuntelijapaikka >>


Linda Tellington Jonesin Tellington TTouch -metodi yhdistää keho- ja liiketyöskentelyn eläimen tasapainon parantamiseksi ja pyrkii sitä kautta vaikuttamaan eläimen fyysiseen, henkiseen ja tunne-elämän tasapainoon, eläintä kunnioittaen. Kehon asennolla ja eläimen käytöksellä on yhteys. Monen ongelmalliseksi kokemamme käytöksen taustalla on fyysinen syy.

TTouchista voi saada apua itsehillinnän ja itsetunnon parantamiseen, erilaisiin pelkotiloihin sekä ihmisen ja  eläimen suhteen kehittämiseen. Pyrimme auttamaan eläintä ajattelemaan pelkän reagoinnin sijaan. TTouch-metodista voi olla apua esimerkiksi seuraavien käytösten kanssa:
-    Hihnassa vetäminen
-    Käsittelyvaikeudet
-    Hermostuneisuus
-    Rauhoittumisvaikeudet
-    Matkapahoinvointi
-    Äänipelot
-    Reaktiivinen käytös
-    Liiallinen haukkuminen ja pureskeleminen

Metodi sopii kaikille eläimille, eikä se vaadi laajaa anatomian tuntemusta.

Esittelyviikonlopussa käymme läpi menetelmän peruselementit (keho- ja liiketyöskentelyn sekä käytettävät apuvälineet). Ohjelmaa muokataan osallistuvien ihmisten toiveiden ja koirien tarpeiden mukaisesti. Ensimmäisenä päivänä iso paino on havainnoinnilla ja lisäksi sekä keho- että liiketyöskentelyä aloitetaan. Toinen päivä painottuu käytännön harjoituksiin. Tavoitteena on, että jokainen osallistuja saisi ainakin yhden konkreettisen asian, jota voisi oman eläimensä kanssa hyödyntää. Kurssille voit osallistua joko koiran kanssa tai ilman koiraa. 

Koiran kanssa osallistuvan on hyvä muistaa, että viikonloppuun osallistuminen voi olla hyvinkin vaativaa koiralle ja huomioida se koiran varusteita suunnitellessa. Koiralla tulisi olla oma, tuttu tila (esim, kevythäkki), johon se voi vetäytyä hengähtämään. Kurssilla pyritään huomioimaan koirien tarpeet mahdollisimman hyvin. Osallistuvan koiran tulisi pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien ja vieraiden ihmisten kanssa. 

Introviikonlopun vetäjänä toimii Pia Arhio-Lehto. Mikäli sinulla on kysyttävää kurssin sisältöön liittyen tai pohdit, voitko ottaa koiran mukaan kurssille, olethan yhteydessä Piaan (pia@kilttivalas.com). Toiveita ja odotuksia voi toimittaa sähköpostitse suoraan Pialle jo etukäteen ja ne pyritään huomioimaan ohjelmaa suunnitellessa.

Osallistujat saavat kirjallisen yhteenvedon sähköpostitse viikonlopun jälkeen.
Viikonloppuun osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta metodista.HUOM! Tämän viikonlopun lisäksi on suunnitteilla erityisesti liikkeisiin keskittyvä koulutusviikonloppu. Siihen osallistuminen edellyttää intron käymistä. 


Lisätietoja Tellington TTouch –metodista:
www.ttouch.com
www.ttouch.co.uk
www.kilttivalas.com

Tellington TTouch -intro

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Aika: 
- la 3.3.2018 klo 11-18
- su 4.3.2018 klo 9-18
- päivät sisältävät lyhyempiä kahvitaukoja ja pidemmän lounastauon

 

Ruokailut:
- kahvi ja tee kuuluvat hintaan
- lounas omakustanteinen (tilausruoka tai eväät)

 

Osallistujia:
- 8 koirapaikkaa
- 16 kuuntelijapaikkaa


Paikka: Penttiläntie 205 Nurmijärvi

Kouluttaja: Pia Arhio-Lehto, Kiltti Valas

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei