Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Tommy Wiren: Koulutustekniikan sovellukset

Tuotekoodi: TWkts
EAN:
95,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Koiraharrastajille suunnitellut työpajat pureutuvat jokaisena päivänä eri haasteisiin. Päivä alkaa lyhyellä teoreettisella alustuksella ja jokaisen koiran koulutussuunnitelman teolla. Ryhmällä on käytössä halli ulkotiloineen, joten mukavalla säällä voidaan olla myös ulkona. 


Aika: ma 2.7. - pe 6.7.2018 päivittäin klo 9-15
Paikka: Penttiläntie 205 Nurmijärvi (iso koulutustila, hallin pitkältä sivulta sisään)
Kouluttaja: Tommy Wiren, eläintenkouluttaja (at 2010) 
Hinta: 95 eur/pvä tai 395 eur/vko (sisältää kahvin ja teen) 


Ohjelma: 
klo  9 - 10    Teoria ja koulutussuunnitelmat
klo 10 - 14   Koulutusta kolmen koirakon ryhmissä
klo 14 - 15   Yhteenveto
AIHEET


2.7. Maanantai: Kohteiden käyttö harrastuslajeissa
Päivän aikana harjoitellaan kohteiden käyttöä ja/tai sovelletaan kohteita eri harrastuslajeihin osallistujien tason ja tavoitteiden mukaisesti koirakohtaisesti. Voit jo etukäteen miettiä käytöksiä, jotka haluat kouluttaa, tai kohteen, mitä haluat hyödyntää.   


3.7. Tiistai: Keston kouluttaminen
Miten kouluttaa pitkäkestoisiin suorituksiin kesto niin, että motivaatio suorittamiseen säilyy? Koulutuspäivänä paneudutaan esim. seuraamisen, paikkamakuun,  paikallaistumisen tai valitsemasi liikkeen keston kouluttamiseen.


4.7. Keskiviikko: Miten palkkaat palkkaamatta? 
Pohdinnassa palkkaamisen vähentäminen tai poistaminen kokonaan. Erilaisilla sosiaalisilla, toiminnallisilla ja ympäristön vahvisteilla sekä koulutusteknisillä asioilla voi palkkaamista vähentää ja sen tarpeen jopa poistaa kokonaan. Koulutuspäivä sopii esimerkiksi namiloukkuun jääneille kisakoiraa kouluttaville minkä tahansa lajin harrastajille.  


5.7. Torstai: Nouto
Noudon kouluttaminen eri harrastuslajeihin. Koulutuspäivä sopii tokon, palveluskoiralajien ja noutavien metsästyskoirien harrastajille.


6.7. Perjantai: Käytösketjut
Mikä käytösketju on? Mikä sen kouluttamisessa on olennaista? Miten vältät tyypillisimmät virheet? Koulutuspäivä sopii mitä tahansa ketjua kouluttavalle, niin aloittelijoille kuin pidemmälle ehtineille. Tommy Wiren: Koulutustekniikan sovellukset

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

95,00 €

Lisätiedot

Toimipaikka Nurmijärvi
Kouluttaja Tommy Wirén