Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Pennut & Teinit

On ihanaa tutustua uuteen perheenjäseneen, kun pentu tulee taloon! Maailmaa katselee hetken vaaleanpunaisten sydänlasien takaa, kunnes naskalihampaat painuvat pohkeeseen vähän liian lujaa!

Pentuaikana koira on vastaanottavaisimmillaan koulutukselle. Pentu oppii kaiken aikaa, joten sen toivotun käytöksen vahvistaminen pitäisi aloittaa välittömästi. Ei-toivottu käytös kannattaa jättää huomioimatta. Arka pentu vetäytyy kuoreensa komentamisesta, taistelutahtoinen ja rohkea pentu taas innostuu helposti lisää. Niin tai näin, kieltämällä ei kerrota, miten haluaisimme koiran käyttäytyvän, eikä rakenneta luottamuksellista suhdetta. Kieltämisen sijaan kannattaa näissä tilanteissa vahvistaa luoksetuloa, sillä se on ehdottomasti koiran tärkein taito! 

Positiiviseen vahvistamiseen perustuva koulutus ei tarkoita kaiken sallivaa vapaata kasvatusta. Vahvistamisen eli palkitsemisen vastakohta ei ole rankaisu, vaan palkatta jättäminen! Kun tämä osataan tehdä oikein, ei konflikteja koiran ja ohjaajan välillä tule, vaan suhde perustuu molemminpuoliseen kunnioittamiseen ja luottamukseen. Tämä on hyvän suhteen perusta, joka luodaan jo pentuaikana. 

Pentukouluissamme opit nämä asiat ja paljon muuta ammattitaitoisten vetäjien ohjauksessa pienryhmässä. 

Tutustu pennuille suunnattuihin koulutuksiin ja muihin aktiviteetteihän näistä linkeistä:

Sosiaalistaminen >>

Pentukoulut >>

Harrastuslajien eskarit >>

12 tuote(tta)

sivulla
Laskeva

12 tuote(tta)

sivulla
Laskeva