Käytöshaasteet

Käytöshaasteet

Ongelmakoira vai koira, jolla on yksittäinen ongelma?Tämä kysymys on merkittävä siksi, että se, miten näet koiran, vaikuttaa suhteeseenne merkittävästi. Aina kysymyksessä on omistajalleen rakas ja tärkeä koira, jolla on yksi tai joskus useampia käytöshaasteita.

Suurin osa käytöshaasteista on koulutettavissa kohtuullisella työmäärällä, kun tietää mitä tekee. Joskus sama koulutusratkaisu toimii kahden tai useammankin ongelman ratkaisussa. Siksi kouluttajalle kannattaa kertoa heti alkuun kaikki ne tilanteet, mihin haluat muutoksen. 

Ongelmainen käytös saattaa olla myös koiran normaalia käytöstä, joka esiintyy väärässä kontekstissa. Tällöin hyvä vaste saadaan usein jo koiran arkirutiineiden muutoksilla.

Yksityisvastaanotolla pyritään aina ensisijaisesti löytämään käytösongelman syy, jotta muutokset olisivat pysyviä. Pelkkä koulutus saattaa poistaa oireet, mutta koiran käyttäytymistarve jää, jolloin koira ei voi hyvin, ja vanha käytös yleensä palaa. Yleensä kuitenkin koulutusta tarvitaan, jotta ei-toivotut käytökset eivät jää opituksi rutiiniksi.
 
Yksityiskoulutuksen tai -kurssin hintaan sisältyy hyvinvointikartoitus syiden selvittämiseksi. Teemme myös yhteistyötä muiden alojen ammattilaisten kanssa koirasi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Anna siis tiimimme auttaa koirasi hyvinvoinnin takaamiseksi!

7 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu