Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

LIVE | Pennusta näyttelytähdeksi

Tuotekoodi: LIVEpenä
84,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Pennusta näyttelytähdeksi - näyttelyeskarissa näyttelyesiintyminen koulutetaan temppuna kuten mikä tahansa muukin koulutettava käytös. Koiralle esiintyminen on hauskempaa, kun se tietää täsmällisesti, mitä tehdä. Miten asetella tassut, miten ravata eteenpäin, minne katsoa, mikä on sopiva vauhti koirasi liikkeiden tuomiseksi esiin... Harjoittelun kautta koiran esiintymiseen tulee varmuutta, rentoutta ja iloisuutta, ja esittäminenkin on vaivatonta! 


"Sain jo ekalta kerralta irti enemmän kuin missään aikaisemmin!"


Tällä kurssilla saat eväät kouluttaa näyttelyesiintymisen ja voit jatkaa harjoittelua muissa näyttelykoulutuksissamme.  Näyttelyesiintyminen koulutetaan temppuna. Koulutettuasi ohjeiden mukaan koirasi osaa pysähtyä juoksusta suoraan oikeaan asentoon: katseen suunta, jalkojen asettelu ja ryhti, kaikki tulee asettelematta koiraa mitenkään. Liikkeiden esittämisessä haetaan sopiva vauhti ja juoksuasento, ja ennenkaikkea näyttelykehään haluttu iloinen tunnetila! 


Harjoittelemme jokaisella kurssikerralla näyttelyseisomista, kehässä juoksemista ja käsittelyä. Näiden lisäksi saat vinkkejä esittämiseen. 

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT:


Aika: ti 2.11.-30.11.2021 klo 20.15
Koulutuspäivät: 2.11., 16.11. ja 30.11.
Kouluttaja: Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010) 
Paikka: Visio, Ruskakatu 3, Hyvinkää

LIVE | Pennusta näyttelytähdeksi

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei