Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

LIVE | Näyttelykehään ilon kautta

Tuotekoodi: nikyks
79,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Näyttelyesiintyminen voidaan kouluttaa temppuna kuten mikä tahansa muukin koulutettava käytös. Koiralle esiintyminen on hauskempaa, kun se tietää täsmällisesti, mitä tehdä. Miten asetella tassut, miten ravata eteenpäin, minne katsoa, mikä on sopiva vauhti koirasi liikkeiden tuomiseksi esiin... Harjoittelun kautta koiran esiintymiseen tulee varmuutta, rentoutta ja iloisuutta, ja esittäminenkin on vaivatonta! 


Tässä koulutuksessa saat kahden ammattilaisen ohjeet näyttelyesiintymiseen siten, että koirasi loistaa kehässä! Ulkomuototuomari Päivi Eerola opastaa, miten juuri kyseinen koira kannattaa esittää, jotta sen parhaat puolet tulevat esiin. Eläintenkouluttaja Sari Paavilaisen opastuksella koulutat koirasi esiintymään loistokkaasti! 


Näyttelyesiintyminen koulutetaan temppuna. Harjoittelun myötä koirasi osaa pysähtyä juoksusta suoraan oikeaan asentoon: katseen suunta, jalkojen asettelu ja ryhti, kaikki tulee asettelematta koiraa mitenkään. Liikkeiden esittämisessä haetaan sopiva vauhti ja juoksuasento, ja ennenkaikkea näyttelykehään haluttu iloinen tunnetila! 


Harjoittelemme näyttelyseisomista, kehässä juoksemista ja käsittelyä. Näiden lisäksi saat vinkkejä esittämiseen. 


Kouluttajat: 
- ulkomuototuomari Päivi Eerola
- eläintenkouluttaja (at 2010) Sari Paavilainen


Paikka: Visio, Ruskakatu 3, Hyvinkää


TULEVAT KOULUTUKSET:


Aika: su 28.11.2021 klo 11-15
Aika: su 12.12.2021 klo 11-15


 

LIVE | Näyttelykehään ilon kautta

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

79,00 €

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei