Nina Manner | Vauhti ja tarkkuus

Alkaen 95,00 €
Varastossa
SKU
LIVE_NM_vt

Onko tavoitteesi kilpailla tokossa, rally-tokossa tai palveluskoiralajeissa? Tämän viikonlopun aikana keskitytään vauhtiin ja tunnetilan hallintaan koesuorituksissa unohtamatta teknistä tarkkuutta. 

Koulutus on suunnattu jo kisaaville tai kisauralle tähtääville koirakoille. Mukaan voi tulla myös pennun kanssa.

Koulutusaika on 3 h 30 min/5 koirakkoa. Mikäli koronatilanne sallii, voit seurata päivän kaikki koirakot. 

Kouluttaja: Nina Manner
Paikka: Ruskakatu 3, Hyvinkää
Aika: 
Lauantaina 22.1.2022 
Ryhmä 1 klo 11
Ryhmä 2 klo 15

Sunnuntaina 23.1.2022
Ryhmä 1 klo 11
Ryhmä 2 klo 15

NINAN KERTOMAA

 

Olen Nina Manner Nurmijärveltä. Ensimmäisen oman koiran sain 1994. Olin heti kiinnostunut koirien kouluttamisesta ja jo ennen omaa koiraa opetin naapurin koiralle kaikenlaisia temppuja. Harrastan koirieni kanssa useita lajeja, koska nautimme monipuolisesta tekemisestä ja erilaiset lajit tuovat hyvää vaihtelua treenaamiseen. Olen kouluttanut valioita tokossa, agilityssä, palveluskoiralajeista haussa, jäljellä ja etsintäkokeessa, rallytokossa ja vesipelastuksessa. Lisäksi olen kilpaillut FH-kokeessa ja käynyt pelastuskoirakokeessa. Veteraanien ja sairaslomalaisten viihdytyksenä tehdään joskus noseworkiä.

Maajoukkue-edustuksia löytyy useita niin tokosta kuin agilitystäkin ja molemmista on tullut SM/MM-mitaleja yksilö- ja joukkuekisoista. Ässä on lisäksi voittanut kaksi SM-kultaa ja yhden SM-hopean palveluskoirien etsintäkokeessa. Rallytokosta löytyy SM-kultaa joukkuekilpailusta, jossa olin joukkueessa kolmen koiran kanssa.

Tällä hetkellä harrastuskoirien virkaa täyttävät bordercolliet Kurko (FI TVA, FI KVA-EK, EK3, JK2, HK3, RTK2 Tending Wisdom, synt. 2015), Krik (JK2, BH Tending Hotstuff, synt. 2019) ja puolisoni koira Jass (FI KVA-JK, JK3, HK1, RTK1 Jass, synt. 2016), jonka kanssa treenaan ja kisaan tokoa ja agilityä, kun se muilta harrastuksiltaan ehtii. Ässä (POHJ TVA, FI KVA, FI AVA, FI H-AVA, FI RTVA, FI VPVA, EK3, JK3, HK3, IFH1, TSM-11, M-14, M-15 Tending Hotspur, synt. 2007) siirtyi sateenkaarisillalle keväällä 2021. Ennen bordercollieita minulla oli kaksi airedalenterrieriä ja walesinterrieri, joka kilpaili tokossa EVL:ssä. Tällä hetkellä päälajimme ovat toko ja PK-lajit ja sivulajeina treenaamme agilityä ja rallytokoa.

Käyn jonkin verran myös ulkomailla kouluttamassa tokoa ja ehdottomasti eksoottisimmat maat, joissa olen käynyt töiden tiimoilta, ovat olleet Japani ja Intia.

Tavoittelen lajista riippumatta iloisesti, rennosti ja hyvässä yhteistyössä ohjaajan kanssa toimivaa aktiivista ja ajattelevaa koiraa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nina Manner | Vauhti ja tarkkuus