Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

LIVE | Palkankorotus

Tuotekoodi: alpk
130,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Voisiko koirasi ansaita palkankorotuksen? Tai onko pennun kanssa palkkaneuvottelut vielä kesken tai ne on kokonaan käymättä? Voitko oikeasti kouluttaa koiraasi menestyksekkäästi, jos sinulla ei ole käytössäsi sille toimivaa palkkaa? Tiesitkö, että myös palkkaantumista voi harjoitella?

Tällä kurssilla pyritään löytämään jokaiselle koiralle juuri sille yksilölle parhaiten toimiva vahviste tai jopa muutama sellainen. Koulutuksessa kokeillaan monipuolisesti sekä nami- että lelupalkkoja. Perehdyt koirasi tapaan leikkiä metsästyskäyttäytymisketjua ja rotutyypillisiä käytöksiä hyödyntäen. Tutustut myös palkkamerkkeihin. Harjoittelussa hyödynnetään koiralle joko ennestään tuttuja tehtäviä tai opetellaan täysin uusia käytöksiä.

Kurssi sopii kaikille koirakoille tueksi eri harrastuslajeihin, mutta myös oikeiden arkikäytösten vahvistamiseen. Koulutus sopii myös pennuille, joilla saatetaan vielä etsiä sitä kaikkein toimivinta palkkaa. Puhumattakaan nuorista koirista, jotka ovat huomanneet, että maailma onkin aika mielenkiintoinen paikka kaikkine hajuineen.

 

Suositusikä: kaikenikäisille
Suositellut pohjataidot: ei pohjataitovaatimuksia ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT:

 
LIVE | Palkankorotus

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Hyvinkää
Kouluttaja Kerttu Kaikkonen