Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Harrastuslajit

 

Koirakin tarvitsee harrastuksen!

 

Harrastuslajien kategoriasta löydät varmasti itsellesi sopivan koulutuksen! 


Perustaidot
ovat harrastuslajien eskareita, alkeiskursseja, joista kannattaa aloittaa. Eskarin jälkeen siirryt Rakennuspalikat 1 -kurssille, ja sen jälkeen Rakennuspalikat 2 -kurssille. Nämä ovat jatkokursseja, joissa harjoitellaan palasia, joista lajin liikkeet koostuvat. Nämä käytyäsi sinulla on suuri osa palikoista kasassa, eli iso osa liikkeistä valmiina. 


Tukitaidot
kattavat erilaisia, kaikissa lajeissa hyödyllisiä taitoja. Näitä ovat esimerkiksi vireenhallinta, rauhoittuminen, hyppytekniikka, palkitsemiseen tähtäävä Palkankorotus-kurssi, jossa keskitytään palkitsemiseen liittyviin yksityiskohtiin, koulutustekniikka ja yhteistyö eli suhde koiraan. 


Täsmäkoulutuksista
löydät apua yksittäiseen haasteeseen, esim. noudon kouluttamiseen tai hiomiseen kympin suoritukseksi, ilmaisun parantamiseen noseworkissa tai paikallamakuun opettamiseen. 


Viikkoryhmistä
voit ottaa paikan, kun haluat treenata säännöllisesti, kaipaat häiriötreeniä ja sinulla on suurinpiirtein pohjat kunnossa. Liikkeitä toki hiotaan täälläkin, saat yksilöllistä ohjausta kuten muissakin koulutuksissamme. Voit olla kisatavoitteinen tai sitten treenata vain pitääksesi hauskaa koirasi kanssa. 


Valmennusryhmät
ovat kisatavoitteisille koirakoille. Valmennusryhmiä vetää aktiivisesti lajia kisaava kouluttaja. 


Kokeilukerrat
ovat sinulle, joka haluat käydä kerran tai pari kokeilemassa joko lajia tai kouluttajaa. Tästä kategoriasta löydät myös Vuorotyökortin, jolla voit käydä treenaamassa päivisin silloin, kun sinulle sopii. Iltaisin voit mennä mukaan ryhmiin, mikäli niissä on tilaa. 


Yksityisvalmennus
on henkilökohtaista valmennusta arkeen tai harrastuslajeihin valistemallesi kouluttajalle. 


Tässä alla on eri harrastuslajien Eskarit, joista on hyvä aloittaa!

Tervetuloa koulutuksiimme! 

4 tuote(tta)

sivulla
Laskeva

4 tuote(tta)

sivulla
Laskeva