Ojansivu Saana

Eläntenkouluttaja (at 2021)

"Kouluttaessa minulle palkitsevinta on onnistumisen ilo sekä koiralla että ohjaajalla. Arkikäytökset on mulla lähellä sydäntä ja toivoisin voivani auttaa ihan tavallisia ihmisiä ja koiria, jotta niiden arjesta saataisiin mahdollisimman helppoa ja kivaa kaikille."
 

Minulla on kaksi labradorinnoutajanarttua, Lippe 3v ja Peppi 1v. Lippe on rotunsa edustajaksi herkkä, mutta sillä on valtava työmotivaatio. Lippe on mun elämän paras kouluttaja! Lipen päälajina on Nosework. Ohessa treenataan nomen perusteita ja erityisesti kesäisin vepeä. Peppi treenaa myös noseworkia tavoitteena startata kokeissa puolisoni kanssa. Lisäksi Peppi treenaa nomea tavoitteena ainakin taipparit ja niiden mukaan katsotaan sitten jatkoa. Pepillä on myös vepe ohjelmistossa.

Koulutan noseworkiä, noutajalajeja sekä sujuvaa arkea.

 

Asiakaspalautteita:

"Saana oli ihanan kannustava ja positiivinen. Otti tosi hyvin huomioon jokaisen yksilönä. Kurssin myötä myös muu tekeminen ja motivaatio kasvoi hurjasti. Nyt on paljon avaimia lähteä kehittymään eteenpäin sekä Nose Workin, että kaiken muunkin parissa. Opin paljon uusia tapoja ohjata ja palkata koiraa. Saimme myös aina paljon kotiläksyjä ja selkeät ohjeet ja vinkit yksilöinä. Se oli mahtavaa!"

Sanni & Elmo

 

"Koulutus vastasi erittäin hyvin odotuksiamme! Saimme kohdennetut ohjeet ja avun meidän haasteisiin. Jo ensimmäisellä kerralla saimme sellaisia ajatuksia ja vinkkejä koiramme kanssa toimimiseen, joita emme olisi keksineet ilman koulutukseen osallistumista. 

Saana ja hänen asenteensa oli parasta! Hän osasi luoda erehdyksille sallivan ilmapiirin ja siten antoi positiivisen fiiliksen jokaiselle kurssikerralle. Saana osasi selittää asiat siten, että mekin mieheni kanssa ymmärsimme ne ja ymmärsimme miksi mikäkin asia oli tärkeä koiramme kannalta."

Vala

 

22 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu