Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Rukka Game Vest oranssi huomioliivi

Tuotekoodi: rukka game
24,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Rukka Game huomioliivi on vartalonmyötäinen malli, joka ei kahise liikkeessä. Liivissä on säädettävä kaulan- ja rinnanympärys ja siinä on todella paljon heijastavaa pintaa. Kevyt ja joustavasta materiaalista tehty liivi on miellyttävä käytössä.

Rukka Game Vest oranssi huomioliivi

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

24,90 €

Yksityiskohdat

Haluatko erottua maastosta? Kevyt ja miellyttävä Rukka Petsin heijastinliivi ulkoiluun, urheiluun ja metsästysolosuhteisiin. Hyvän suunnittelun ansiosta vartalonmyötäinen liivi istuu tiiviisti. Se on valmistettu tukevasta joustinkankaasta ja muotoilussa on otettu huomioon koiran liikkuvuus. Etujaloille on jätetty riittävästi tilaa, jotta koiran on mukava juosta liivi päällä. Tämän huomioliivin avulla koirasi erottuu maastosta säällä kuin säällä.


Liivi on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Tarranauhakiinnityksen ansiosta huomioliivi on helppo pukea ja riisua. Konepesun kestävä liivi kuivuu hetkessä ja se on helppo pakata pieneen tilaan. Liiviin on valittu vain todella laadukkaita materiaaleja. Sen pinta on kestävää ja joustavaa polyesteriä, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.


Joustava materiaali kestää hyvin käyttöä ja liivi tuntuu miellyttävältä päällä. Hyvän suunnittelun ansiosta vartalonmyötäinen liivi asettuu tiiviisti. Säädettävän kaulan- ja rinnanympäryksen avulla liivin saa istumaan täydellisesti eri kokoisille koirille. Huomioliivi on saatavilla koosta S aina kokoon L asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikoiman. Taulukossa olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.


Turvallisuus ennen kaikkea! Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Kirkasvärisessä liivissä on useita näkyvästi aseteltuja heijastinnauhoja. Heijastinliivin kirkas väri helpottaa vapaana liikkuvan koiran huomaamista esimerkiksi metsässä.


Koot:
S
M
L


Mittausohjeet:
>>

 

Lisätiedot

Toimipaikka Ei